Un numar destul de mare de femei (si in special cele care au bust mic) povestesc ca ele nu poarta un sutien sport atunci cand fac exercitii, ci folosesc sutienul lor obisnuit (cel de zi cu zi), avand impresia ca acest sutien le asigura sanilor suportul necesar in antrenamentul zilnic.

5529_1627_006

Imi pare rau sa te dezamagesc, in cazul in care esti una dintre aceste doamne, dar nu este adevarat.

Un sutien obisnuit, pe care-l folosesti zilnic, nu este potrivit practicarii sportului, indiferent de marimea bustului tau si chiar daca exercitiile pe care le faci nu tin de performanta sportiva.
Mentionez faptul ca sportul de mare impact, cum ar fi alergatul si calaritul, pot cauza deplasarea sanilor cu 10 cm in sus sau in jos in doar 8 miscari! Acest lucru ne spune ca in timpul exercitiilor noastre zilnice trebuie sa folosim un sutien sport special, care sa ne sustina sanii ferm si care sa previna miscarea lor.
Chiar daca porti in mod normal un sutien cupa A sau B si crezi ca sanii tai nu se misca asa tare si nu ai nevoie de un sutien sport, trebuie sa intelegi ca si sanii mici se misca la fel de mult ca cei mari, dar noi nu percepem aceste miscari in aceeasi masura.

5537_445

Daca vrei sa pastrezi in bune conditii musculatura sanilor tai, trebuie sa porti un sutien sport. Tine minte, odata tesutul muscular deteriorat, nu-l mai poti repara!
Exista mai multe modele de sutiene sport dintre care poti sa alegi, depinde de sportul pe care-l practici.
Pentru mai multe detalii consulta site-ul nostru: http://www.clinicadesutiene.ro/sutiene-sport

Articol promovat de:

Magazinul Clinica de Sutiene, Calea Floreasca nr 21, sect 1, Bucuresti.