Bine v-am regasit dragele mele cititoare!

Astazi o sa va povestesc despre modelele de sutiene ce trebuiesc purtate la fitness.

Precum va spuneam si intr-un articol anterior atunci cand faci sport trebuie sa porti un sutien sport, as spune chiar un model de sutien caracteristic sportului pe care il practici, care sa ne sustina sanii ferm si care sa previna miscarea lor. Chiar daca porti in mod normal un sutien cupa A sau B si crezi ca sanii tai nu se misca asa tare si nu ai nevoie de un sutien sport, trebuie sa intelegi ca si sanii mici se misca la fel de mult ca cei mari, dar noi nu percepem aceste miscari in aceeasi masura. Daca vrei sa pastrezi in bune conditii musculatura sanilor tai, trebuie sa porti un sutien sport, caci, odata tesutul muscular deteriorat, nu-l mai poti repara!5529_1627_006 (1)

Dar sa ramanem la subiectul articolului nostru de astazi, sutienul pentru fitness.

Unul dintre modelele pe care Clinica de Sutiene vi le propune este Anita Active, sutien Air control. Este un sutien ce asigura sustinere ferma, atenuand miscarile bruste. Are insertii laterale ce asigura o buna sustinere a sanului si limiteaza miscarea sanului in timpul activitatilor sportive cu pana la 78%, ajutand astfel la evitarea aparitiei de vergeturi si de deteriorari ale tesutului sensibil.

Este fabricat dintr-un material tip plasa ce lasa pielea sa respire si foarte important se bazeaza pe Managementul transpiratiei: Tehnologia de alaturare a doua materiale special create asigura aerisirea pielii si controlul eficient al eliminarii transpiratiei de pe piele.

Urmatorul model este Anita Active, Light&Firm support, model 5521. Este caracterizat prin prezenta unei benzi late sub san, elastice si foarte moi. Sustinerea ferma si atenuarea miscarilor bruste este realizata cu ajutorul materialului elastic din care este fabricat, o microfibra foarte confortabila, ce ia forma sanului si-l sustine foarte bine, lasand pielea sa respire si usucandu-se rapid. Si acest model limiteaza miscarea sanului in timpul activitatilor sportive cu pana la 78%.

Un alt model este model este Anita Active, Light&Firm support, model 5531. Aceasta are doar o mica particularitate fata de modelul de mai sus, materialul dispune de standardul 100 Oeko_tex, este skin-friendly.5537_445

Ultimul model pe care-l prezentam astazi este Anita Active, X Control. Ca si particularitati, acest model are peste san o banda elastica in forma de X, concept dezvoltat de marca Anita, ce ii confera sutienului un design de fluture, si foarte bun suport sanului. Toate cusaturile sunt perfect ascunse in aceasta banda „fluture”, astfel sanul fiind perfect protejat de orice contact neplacut pe piele. Banda elastica lata aflata sub san sustine sanii cu un tesut conjunctiv moale. Materialul din care este fabricat sutienul sport este o tesatura Piquet Atmos cu inalt grad de functionabilitate ce garanteaza o excelenta reglare a temperaturii, lasand o placuta senzatie de uscat pe piele.

O saptamana Activa cu Anita ACTIVE!

#AnitaActive #sutienesport #clinicadesutiene

Pentru mai multe detalii consultati site-ul:

http://www.clinicadesutiene.ro/sutiene-sport.ro