Summermag.ro lanseaza colectia de pantofi pentru alergare Salomon 2016. Numarul alergatorilor care folosesc echipament Salomon este in crestere, astfel ca si oferta este una bogata si din ce in ce mai personalizata nevoilor sportivilor (amatori sau profesionisti).12718065_881447665293902_8029389113310007830_n

Gama pantofilor de alergare se imparte in doua mari categorii, si anume:

pantofi pentru alergare montana si pantofi pentru antrenament si alergare in oras.

Pantofi pentru alergare montana:

Salomon este lider in piata pantofilor destinati alergarii pe munte, fiind purtati de atleti renumiti, cum ar fi Kilian Jornet, Anna Frost sau Emelie Forsberg. In colectia de anul acesta sunt prezente modele clasice precum Speedcross (Speedcross Vario, Speedcross 3, Speedcross 3 ClimaShield, Speedcross 3 GTX, Speedcross Pro), S-Lab sau XA Pro 3D, dar si modele noi.

DROZPHOTO_Wings_pro_SS16_66900.thumbPe platforma S-Lab a luat nastere modelul S-Lab Speed. Noul pantof este creat pentru si mai multa aderenta si viteza pe teren variat si umed (crampoanele sale parca te imbie sa alergi prin cele mai mocirloase si alunecoase locuri). Modelul pastreaza acelasi design minimalist si greutate redusa ce caracterieaza gama S-Lab.
Pantofi pentru antrenament si alergare in oras:

JOLY_236084.thumbSalomon stie ca multi dintre alergatorii montani locuiesc si se antreneaza in oras, astfel ca in gama de pantofi destinati alergarii urbane – denumita City Trail – vom gasi foarte multe modele noi. Salomon este un brand cu profil montan, astfel ca incaltamintea pentru alergare urbana este potrivita atat pentru alergare pe asfalt, cat si pe potecile parcului sau pe off-road foarte usor. „Expand your playground” ne indeamna sa parasim ruta obisnuita de alergare si sa exploram orasul pe trasee noi.
Indiferent de tipul pantofului ales – pentru oras sau trail, Salomon iti ofera avantaje de care te vei indragosti: confort sporit, respirabilitate foarte buna, inchidere rapida prin sistem Quick Lace („legi” sireturile in doar 3 secunde si le ascunzi intr-un buzunar special), design placut, colorat si modern!

http://www.summermag.ro/alergare/incaltaminte/pantofi-alergare/producator/salomon/colec%C8%9Bia/2016/sort-by/price/sort-direction/asc/show/all