Lumea fitnessului s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in Romania, similar cu evolutia fitnessului din Europa centrala din anii ’90. Romanii au inceput sa realizeze beneficiile sportului si sa frecventeze tot mai mult centrele de fitness din marile orase.

O buna perioada, fitnessul s-a practicat haotic, fiind dictat de informatiile preluate din reviste, fiind urmate de sfaturile preluate de pe internet.

Odata creata cererea, oferta nu trebuia sa intarzie prea mult, asa ca au inceput sa apara primii instructori profesionisti din aceasta piata.

Anul 2016 ne aduce cu un maxim de practicanti de fitness in centrele din Romania, fapt ce necesita un numar cat mai mare de personal care sa-i indrume in aceasta activitate mai mult decat benefica pentru psihic si fizic.

13342130_1613021105679606_1273167203_nUna dintre noile scoli de instructori de fitness din Bucuresti, sustinuta de catre unul dintre numele vechi din fitness: Stay Fit Gym, promite formarea unor instructori de fitness pliati exact pe necesarul pietei, antrenandu-i exact pentru necesitatile unui centru de fitness modern.

Cursurile sunt realizate in parteneriat cu Asociatia Succes in Educatie si Sport, un centru de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru a organiza cursuri de instructor de fitness.13390889_1613021109012939_1999375966_n

Noutatile cursurilor sustinute de Stay Fit Academy provin din sesiunile de practica suplimentara sustinute dupa obtinerea diplomei, in centrele Stay Fit Gym.

Practica are rolul de a implica proaspetii instructori in piata reala de fitness si de a-i pregati pentru noua meserie, indiferent daca aceasta se practica in Romania sau oriunde in lume, cursul fiind recunoscut national si international.

Cursul de instructor fitness este necesar atat pentru cei care doresc sa profeseze in acest domeniu dar este util si pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunostinte pe care sa le aplice in timpul pregatirii sportive.

Cei care vor sa inceapa o cariera de succes in acest domeniu si sa lucreze legal atat in Romania cat si in strainatate pot sa afle informatii suplimentare pe: http://asociatiasucces.ro/curs-de-instructor-fitness/ sau http://www.stayfit.ro/stay-fit-academy/