Bine v-am regasit dragele mele cititoare,

Astazi o sa va povestesc despre modelele de sutiene ce trebuiesc purtate la handbal si fotbal feminin.

Precum va spuneam si intr-un articol anterior sutienul nu este, dragele mele, decat un simplu accesoriu! Este de fapt un accesoriu foarte important, iar alegerea lui depinde de ce si pentru ce il folosim. Marimea cupei este un factor foarte important in determinarea alegerii stilului sutienului pe care-l vei purta. Costul feminitatii noastre il platim in functie de ce purtam si de alegerile pe care le facem. Tesuturile mamare odata deteriorate nu mai pot fi reparate, iar acest lucru sigur nu dorim sa-l invatam din propria noastre experienta.

5537_1627_364_Anita Active-handbal
Anita Active-handbal

Dar sa revenim la subiectul articolului nostru de astazi, sutienul pentru handbal si fotbal feminin.

Unul dintre modelele pe care Clinica de Sutiene vi le propune este Anita Active, sutien Extreme control. Este un sutien cu control puternic al miscarii sanilor in timpul unui sport solicitant, pentru sanii mari sau cu un tesut conjunctiv moale. Are insertii laterale ce asigura o buna sustinere a sanului si limiteaza miscarea sanului in timpul activitatilor sportive cu pana la 78%, ajutand astfel la evitarea aparitiei de vergeturi si de deteriorari ale tesutului sensibil.

Banda moale sub san, ce se muleaza foarte bine pe corp, cupele fara cusaturi, croite in 3 parti (2 cusaturi), bretele confortabile, captusite si conturate ergonomic.

Sutienul Extreme control este fabricat dintr-un material format din tesatura Piquet Atmos cu inalt grad de functionabilitate ce garanteaza o excelenta reglare a temperaturii, lasand o placuta senzatie de uscat pe piele. Sistem bazat pe Managementul transpiratiei: tehnologia de alaturare a doua materiale special create asigura aerisirea pielii si controlul eficient al eliminarii transpiratiei de pe piele.

Urmatorul model este Anita Active, Maximum support . Premiat in 2011 cu trofeul Reddot Design, asigura maxim suport si confort, reduce considerabil miscarile sanilor in timpul activitatii fizice, mentinand tinuta ferma a acestora chiar si la marimi mari. A fost nominalizat in 2013 la Premiile germane pentru design.

5529_1627_001_006_255_753_AnitaActive-sutiene sport
AnitaActive-sutiene sport

Material high-tech ce asigura un climat echilibrat corpului. Tesatura sutienului absoarbe transpiratia, o transporta in afara corpului si pastreaza pielea uscata. Sistem bazat pe Managementul transpiratiei: tehnologia de alaturare a doua materiale special create asigura aerisirea pielii si controlul eficient al eliminarii transpiratiei de pe piele. Evident, prezent si Managementul miscarii: limiteaza miscarea sanului in timpul activitatilor sportive cu pana la 78%, ajutand astfel la evitarea aparitiei de vergeturi si de deteriorari ale tesutului sensibil. Materialul dispune de standardul 100 Oeko_tex, este skin-friendly.

Cupe fara cusaturi, partea interioara a cupelor fiind dublata cu material plusat hidrofil ce se muleaza foarte bine pe piele fara a o irita. Bretelele sunt late, semicirculare, reglabile in partea din spate; captusite in zona umerilor.

Ultimul model pe care-l prezentam astazi este Anita Active, Dynamix Star Maximum support. Declarat cel mai bun sutien sport al anului 2014 a primit trofeul „Red Dot Award”.

Material elastic din microfibra foarte confortabil, ce ia forma sanului si-l sustine foarte bine, lasa pielea sa respire si se usuca rapid. Sistem bazat pe Managementul transpiratiei: tehnologia de alaturare a doua materiale special create asigura aerisirea pielii si controlul eficient al eliminarii transpiratiei de pe piele. Evident, prezent si Managementul miscarii: limiteaza miscarea sanului in timpul activitatilor sportive cu pana la 78%, ajutand astfel la evitarea aparitiei de vergeturi si de deteriorari ale tesutului sensibil.

Banda moale sub san, ce se muleaza foarte bine pe corp, cupele fara cusaturi, bretele in forma de X, pozitionate pe centrul umerilor, ofera sprijin suplimentar. Au reglare frontala, usoara.

Toate modelele de sutiene sport se pot asorta cu un chilot sport ce este prevazut cu insertii de plasa pe partile laterale, pana la spate. Are in talie o banda foarte ingusta, la fel si in zona picioarelor.

Este fabricat dintr-un material elastic din microfibra, foarte confortabil, prin care pielea nu transpira. In culori asortate tuturor modelelor si culorilor de sutiene sport.

O saptamana Activa cu Anita ACTIVE!

#AnitaActive #sutienesport #clinicadesutiene

Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru: http://www.clinicadesutiene.ro/sutiene-sport.ro