La inceput de august echipa MPG va invita la o frumoasa expeditie, pe un taram impresionant ca asezare si frumusete, unde natura domneste din vremuri stravechi, si anume in Parcul Natural Comana. Aflata la doar 42 de kilometri de Capitala, in judetul Giurgiu, aceasta zona va fi locul de desfasurare a celei de a 4-a editii a competitiei Dumbrava cu Margaritar, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club!

Pe 6 august, fie ca veti alege sa va bucurati de o tura de explorare a unei portiuni naturale deosebite din Parcul Natural Comana, fie ca veti goni pe potecile croite in desisul padurilor in incercarea de a cuceri un loc pe podium, va asteapta 45 de curse de ciclism, impartite pe 4 niveluri de abilitate, menite sa va incarce cu energie. La acest eveniment sunt disponibile 4 trasee atractive, condimentate cu variate urcari si coborari, pe diferente mai mici sau mai mari de nivel: Scurt – 13 km, pentru riderii incepatori si copiii cu varste intre 5 si 12 ani; Standard – 21 km, dedicat celor cu ceva mai multa experienta competitionala, care au minim 13 ani impliniti; Epic – de 42 km sau 63 km, care invita la start ciclistii cu antrenament si vechime in MTB sa isi puna in valoare rezistenta fizica si tehnicile, in aceasta super aventura pe doua roti.

Cele patru trasee competitionale ale concursului Dumbrava cu Margaritar, ce imbina armonios drumurile forestiere si single-track-urile speciale prin padurea umbroasa, sunt desenate cu atentie in mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor putea intrece pe nerasuflate, curiosi sa descopere surprizele oferite de cadrul natural deosebit de bogat, iar ceilalti vor avea ocazia de a savura frumusetile peisajului pe indelete. Dar, cu siguranta, toti vor ajunge la linia de Finish la fel de incantati de bogatia naturala a Parcului Natural Comana, arie protejata si casa a sute de specii de animale si pasari, dar si de plante printre care mentionam bujorii si margaritarele. Atmosfera evenimentului va fi una deosebita, iar riderii si sustinatorii lor se vor bucura de serviciile la standarde ridicate oferite de echipa MPG.

Inscrierile sunt deschise pana pe 3 august pe pagina dedicata de pe www.ridersclub.ro

Pana duminica, 17 iulie, beneficiati de inregistrare in competitie la pretul de 75 de lei.

Evenimentul cu numarul sapte din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG,este sustinutde CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club si de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei sunt Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata, Luca WaysiKinetic Recovery. Concursul Dumbrava cu Margaritar beneficiaza de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.