Cupa Academiei de Golf Demis Papillon se desfasoara la Clubul Diplomatic Bucuresti in 25 septembrie 2016
· Cea de-a opta editie a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon va avea loc pe 25 septembrie 2016, la terenul de golf de la Clubul Diplomatic Bucuresti
· Concursul reinvie traditia de competitii veche de 93 de ani, pornita in 1923 atunci cand a fost deschis terenul din golf din Herastrau

 

demis-papillon
Demis Papillon

Cupa Academiei de Golf Demis Papillon, ajunsa la cea de-a opta editie, vine pentru prima data in Romania, dupa ce primele 7 editii au avut loc pe terenurile de golf din zona Balcic, in Bulgaria. Competitia se va desfasura duminica, 25 septembrie 2016, pe terenul de golf de la Clubul Diplomatic din parcul Herastrau si vor participa jucatori din mai multe tari impartiti in doua divizii pentru masculin, HCP (handicap) 0-18 si 19-36, o divizie pentru competitia feminina si o competitie pentru juniori.

„Mi-am dorit de mult sa aduc competitia la Bucuresti si acest lucru este posibil anul asta odata cu mutarea Academiei de Golf (DPGA) la terenul de golf de la Clubul Diplomatic. Astfel reinvie o traditie de competitii veche de 93 de ani, pornita in 1923 atunci cand a fost deschis terenul din golf din Herastrau, la acel moment fiind unul dintre primele construite in Europa de Est” a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf (DPGA).

Anul acesta turneul va avea 48 de jucatori din Romania si mai multe tari europene, va fi pe baza de invitatie si se va juca pe parcursul de 12 cupe. Intrarea va fi libera pentru vizitatori si acestia vor putea urmari competitia la cupa 1 si la cupa 6.

„Este visul meu sa pot da Romaniei jucatori de golf de nivel inalt pentru circuitele europene si internationale. Avem un parteneriat cu academia Gary Edwin Golf din Australia, la al carei birou din Londra am trimis si vom trimite juniori pentru perfectionare sau pentru completarea studiilor. Mutarea academiei la Bucuresti este o oportunitate foarte buna pentru ca orasul este foarte mare iar plasarea terenului permite un acces usor la lectii pentru copii. Voi continua demersul de a face cunoscut jocul de golf din Romania pe care l-am pornit odata cu deschiderea academiei in urma cu 7 ani” a completat Demis Papillon.

Sursa foto: http://www.demigolf.ro/

Ultimele sapte editii ale competitiei au avut loc pe terenurile Tracian Cliffs si Lighthouse de langa Balcic in Bulgaria si au strans jucatori din toate colturile lumii iar jucatorii romani au avut o participare foarte buna si au reusit de mai multe ori sa castige sau sa urce pe podium.

Programul competitiei – editia a 8-a a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon:
· 8.30 – Inregistrarea participantilor la competitie
· 10.00 – Deschiderea competitiei, divizia A HCP 0-18
· 13.00 – Start pentru divizia B HCP 19 – 36
· 15.00 – Start in competitia juniorilor
· 19.00 – Gala de premiere

Anul acesta castigatorul competitiei va primi un pachet de 8 zile pentru doua persoane in cabina cu balcon pe o croaziera in Marea Mediterana, premiu oferit de Croaziere.net.

Partenerii competitiei din acest an care vor acoperi premiile dar si organizarea turneului alaturi de Academia de Golf Demis Papillon sunt BBTR, Crama Oprisor, Croaziere.net si Parmafood.
Mai multe date legate de academia de golf Demis Papillon gasiti aici: http://www.demigolf.ro/
Mai multe detalii legate de activitatea Gary Edwin gasiti aici: garyedwin.com si lectii sau demonstratii aici: https://www.youtube.com/user/garyedwingolf/videos.

Despre Academia de Golf Demis Papillon
Academia de Golf Demis Papillon este o organizatie non-guvernamentala care militeaza pentru dezvoltarea si popularizarea golfului in Romania. Demis Papillon a fondat in 2009 Academia si vizeaza pe termen scurt dezvoltarea jucatorilor de golf in Constanta si Bucuresti, urmarind, pe termen lung, cresterea si formarea jucatorilor de golf din Romania, Bulgaria si Europa de Est. Din 2014, DPGA devine partener al cunoscutei scoli de golf Gary Edwin din Australia, scoala care are filiale deschise pe toate continentele lumii. Academia de Golf Demis Papillon a ajutat de la infiintarea ei la formarea a peste 800 de jucatori de golf, dintre care mai bine de jumatate sunt din Romania.
www.demigolf.ro

Despre Gary Edwin Golf
Gary Edwin preda golf din 1961 si este recunoscut drept cel mai important antrenor din Australia, fiind recunoscut si prin distinctia „Profesorul anului in PGA” in 2006. Elevii sai au adunat premii in valoare de 60 de milioane de dolari si au castigat majoritate competitiilor importante si orice tururi profesioniste de golf.

Sursa foto: http://www.demigolf.ro/ si www.smartpoint.ro