Pentru angajatii din companii toamna incepe cu emotii si cu mare nerabdare: se da startul campionatelor sportive pe echipe marca MPG! Sute de persoane pasionate de miscare se pregatesc deja de confruntarea in teren in competitiile Romanian Corporate Sports, coordonate de MPG, in care vor avea parte de portii mari de Sportainment. Pe toti ii asteapta saptamani bune de sport si multa distractie intr-un cadru atractiv, in care au parte de diferite beneficii si servicii, dar si de premii consistente la finalul campionatelor.

 

Primele vizate pe lista sporturilor de echipa din cadrul Romanian Corporate Sports – Editia de toamna 2016 sunt urmatoarele: baschet, fotbal, tenis de masa si tenis de camp.

Pe 13 septembrie 2016, de la ora 18:30, tensiunea va creste pe terenurile din incinta SPORT ARENA – Politehnica, din Capitala. 8 echipe isi vor arata talentul in baschetul 3×3, fiind pregatite de meciuri serioase, dar si de distractie. Pe teren se vor intalni ROMATSA-R.A , multipla campioana, care va trebui sa isi apere titlul detinut in fata IBM Romania, SBR, Coca-Cola HBC Romania, BOSCH, ENGIE, Napolact si VODAFONE Romania.

Pe 22 septembrie se va da startul campionatului de fotbal, in care si-au anuntat prezenta 16 echipe din partea marilor companii ce activeaza pe piata romaneasca. In octombrie vor debuta si competitiile de tenis de camp, cu 12 echipe – 1, 2 si 16 octombrie – si de tenis de masa, pe 5 octombrie, in care se vor duela 8 echipe.

romanian-corporate-sports_baschetAstfel, din septembrie pana in noiembrie, fiecare persoana se poate bucura de miscare si isi poate demonstra spiritul sportiv in cadrul proiectelor MPG si la campionatele pe echipe Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro, desfasurate in diferite locatii din Bucuresti. Sportainmentul – mixul bine realizat si pus in scena dintre sport si entertainment – este reteta cea mai cautata de lifestyle din zilele noastre care ii atrage pe oamenii din intreaga lume sa faca miscare.

Daca va surade sa faceti parte dintr-o astfel de comunitate, sa va bucurati de sport, socializare, relaxare si dezvoltare personala, tot ceea ce trebuie sa faci este sa va mobilizati colegii de birou, sa descoperiti ce pasiuni sportive va leaga si sa accesati impreuna oferta Romanian Corporate Sports.

Angajatii oricarei companii, ce activeaza in Bucuresti, pot beneficia de o oferta sportiva personalizata, iar aceasta devine avantajoasa mai ales daca acestia aleg mai multe competitii la care sa ia parte pe durata unui an. Peste 200 de companii au accesat pana in prezent ofertele sportive ale MPG si au indragit conceptul de Sportainment. La nivelul unor companii din Romania exista chiar o preocupare deosebita pentru promovarea miscarii si atragerea angajatilor catre sport si distractie.
In prezent, MPG coordoneaza cinci sisteme sportive bazate pe conceptul de Sportainment: Tenis Partener si Tenis10, destinate adultilor si copiilor pasionati de tenis; Riders Club, un sistem de competitii de ciclism mountain bike desfasurate in zone pitoresti din tara, la ses, deal si munte; RUNFEST, o platforma de concursuri de alergare in padure; Romanian Corporate Sports, sistemul de campionate pe echipe prin care angajatii firmelor pot avea acces la intreaga oferta sportiva.