• MudRun by MiVia™ va avea loc in padurea Snagov pe 15 octombrie

• Castigatorii competitiei vor primi din partea MiVia™ si Mio trei bratari fitness, o camera video si un GPS pentru bicicleta
• Inscrierea in competitie se poate face in sistem single sau pe echipe a cate minimum cinci participanti

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp impreuna cu MiVia™ – noua marca de ceasuri sport si bratari fitness a grupului MiTAC, ce se va lansa in noiembrie, sunt sponsorii principali ai primei editii a evenimentului MudRun Romania by MiVia™. Este vorba despre prima competitie sportiva de acest gen din Romania destinata persoanelor cu spirit liber, dornice sa incerce experiente noi.

Produsele MiVia™ vor fi prezente pentru prima data in Romania in cadrul evenimentului sportiv ce se va desfasura pe 15 octombrie, de la ora 10:00, in padurea Snagov.

FEU_MiVue528_Box_v1cEvenimentul presupune parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole. MudRun by MiVia™ nu este un eveniment obisnuit bazat pe intrecere, ci pe spiritul de echipa. Astfel, scopul MudRun by MiVia™ este ca fiecare participant sa termine cursa in ritmul sau si sa traiasca o altfel de experienta.

“Suntem incantati sa sprijinim un astfel de eveniment si sa incurajam persoanele care vor sa-si depaseasca limitele prin sport si sa se distreze in acelasi timp. Este o competitie inedita si sunt convins ca vor fi multe persoane dornice sa aiba aceasta experienta. Vrem ca oamenii sa intre in contact cu noile produse MiVia™, dar si cu dispozitivele Mio pentru a le descoperi utilitatea pentru acest gen de competitii”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

Castigatorii MudRun by MiVia™ care vor termina cursa cu mult noroi, vor primi premii oferite de MiVia™ si Mio, mai exact trei bratari fitness MiVia Essential, care dispun de tehnologia NASA EMD. Totodata, in cadrul evenimentului, Mio va oferi ca premiu un navigator GPS de bicicleta Mio Cyclo200 si o camera de actiune Mio MiVue M560.

Conceptul evenimentului este deja cunoscut in multe tari din Vestul Europei. Inscrierea la eveniment se poate face in sistem single sau pe echipe a cel putin cinci participanti, direct pe site-ul www.mudrun.ro. Locurile de participare sunt intr-un numar limitat, iar taxa de inscriere la eveniment este de 50 de lei per participant.

Mai multe detalii despre MudRun by MiVia™ gasiti pe site-ul competitiei, www.mudrun.ro