La inceputul lunii noiembrie, Alexander Florescu extinde reteaua de cluburi Futura Gym cu primul studio de Personal Training, situat in nordul capitalei, pe Sos. Pipera, 49A. Aici va asteapta antrenorii personali Futura Gym Pipera care se vor ocupa de fiecare client in parte incepand cu programe de antrenament si nutritie personalizate pana la consultanta si monitorizare constanta.

lansare-fg-piperaSituat in unul din cele mai importante si dezvoltate zone rezidentiale si si de business din Bucuresti, studio-ul dispune de o suprafata de 150 mp cu zone de functional training, dotate cu accesorii de fitness, fiind gandit pentru antrenamentele one-to-one cu persoanele care isi doresc o noua experienta in sala de fitness, oferind in acelasi timp si programe de sport pentru copii. Futura Gym Pipera nu este doar un spatiu in care vii pentru a slabi, ci pentru a-ti schimba stilul de viata incepand cu tipul de miscare fizica si cu alimentatia.

Motivatie. Perseverenta. Psihic Puternic.

Acestea sunt cuvintele care definesc noul concept Futura Gym.

Pentru a completa experienta din cadrul clubului, dar si pentru a educa clientii in a urma un plan alimentar echilibrat, clubul va pune la dispozitia acestora o linie de smoothies, salate si supe – Futura Gym Lifestyle (concept dezvoltat in parteneriat cu Freddo Bar & Lounge), ce pot fi consumate dupa antrenament sau pot deveni alegerea perfecta pentru pranzul de la birou.futuragym1-1

Inaugurarea Futura Gym Pipera | Personal Trainer Studio va avea loc pe 1 noiembrie, ora 19:00, la eveniment fiind asteptati toti cei care isi doresc sa cunoasca programele de antrenament, antrenorii, dar si partenerii.

Website: www.futuragym.ro

Persoana de contact: Alexander Florescu | 0721 304 096