Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, sarbatorite in fiecare an pe 3 decembrie, 7card sustine pentru a doua oara sportivii cu nevoi speciale de la Special Olympics Romania. In cadrul Saptamanii Speciale, 3-10 decembrie 2016, 7card si-a propus sa ajunga la 10.000 de lei donati in beneficiul programelor sportive derulate de Special Olympics Romania pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

special-olympics-romania-slider-1Donatia va fi facuta pentru vizitele efectuate de abonatii 7card la sala in aceasta perioada si, de aceea, ii invita pe utilizatori sa se alature cauzei si deci sa faca sport pe parcursul acestor zile speciale. Și pentru ca multi romani vor sarbatori inceputul de decembrie alaturi de familie si nu vor putea merge la un centru sportiv, 7card prelungeste perioada de donatii si in afara Saptamanii Speciale, pana in 12 decembrie 2016.

special-olympics-clipart-1Saptamana Speciala se va desfasura sub tema „Tu ce castigi prin sport?”. In fiecare zi din Saptamana Speciala, pe pagina de Facebook a Special Olympics Romania, www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania, sportivi Special Olympics – persoane cu dizabilitati intelectuale – si parinti se vor prezenta publicului si vor arata modul in care sportul i-a facut sa castige in viata: sanatate, relatii sociale, incredere, noi abilitati. Saptamana Speciala va fi incheiata de una dintre cele mai mari sportive din lume, membru al Consiliului Director si Ambasador International Special Olympics, Nadia Comaneci.

„Este al doilea an in care sustinem Special Olympics Romania si sportivii cu nevoi speciale. Și aceasta din doua motive foarte simple si importante. In primul rand, la 7card vedem direct modul in care sportul influenteaza viata utilizatorilor nostri: ii face mai productivi, mai sanatosi, mai deschisi. In al doilea rand, alaturi de Special Olympics Romania, am descoperit si o alta fata a sportului: sportul pentru valorificarea abilitatilor unor persoane mai putin vizibile si pentru integrarea si implicarea acestora in viata comunitatii. Ne bucuram sa fim alaturi de sportivi a caror viata este schimbata, zi de zi, prin sport”, declara Iulian Circiumaru (Cofondator 7card).

13327519_1155165587856628_2860339835419082560_n

„De obicei, pentru majoritatea companiilor care au sportul ca obiect de business, accentul este pus pe performanta: performanta la birou, performanta rezultatelor, performanta lucrului in echipa sau performanta in depasirea recordurilor personale de timp. Pentru Special Olympics Romania, vorbim de un nou tip de performanta: cea sociala. Prin sport, copiii, tinerii si adultii cu dizabilitati intelectuale cu care lucram ies din casa, isi fac prieteni, isi ajuta familiile, lucreaza in comunitate. Ne bucuram ca 7card este una dintre companiile care tin si la performanta sociala si care isi ofera sprijinul in acest sens”, declara Cristian Ispas, Director National Special Olympics Romania.

7card

7card este singurul abonament care ii ajuta pe angajatii din companii sa aiba acces usor la activitatile sportive si de relaxare preferate, aproape de casa si birou sau in alt oras. In baza unui card unic, abonatii 7card au la dispozitie o retea de peste 400 de centre de fitness si aerobic, piscine, sali de dans sau catarare si multe altele, in 29 de orase din Romania. Detalii pe www.7card.ro

Despre Special Olympics
Special Olympics este o miscare globala care valorifica potentialul uman prin puterea transformatoare a sportului. Special Olympics ajuta persoanele cu dizabilitati intelectuale sa fie acceptate si implicate ca membri activi ai comunitatilor din care fac parte, pentru a crea o societate respectata si incluziva pentru noi toti. Folosind sportul drept catalizator impreuna cu programele colaterale de sanatate si educatie, Special Olympics lupta impotriva pasivitatii, nedreptatii si intolerantei.