Clubul Bilal pastreaza vie traditia si organizeaza si in acest an evenimentul Mos Craciun pe bicicleta. Clubul Bilal ne transmite:

Dragi prieteni,
Va invitam sa va alaturati initiativei noastre de a darui aripi de bucurie, colindand strazile Constantei pe bicicleta.
Suntem alaturi de prietenele noastre de la Asociatia Daruieste Aripi si dorim sa promovam campania lor de reconstructie a sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din cadrul Spitalului Judetean Constanta.
Oricine poate ajuta, donand 2 EURO prin SMS la 8845.
Fundatia Vodafone Romania va dubla suma stransa din donatii.
http://www.nounascuticonstanta.ro/

Asadar, invitam toti iubitorii sportului pe doua roti, la o plimbare pe bicicleta, costumati in Mos Craciun 🙂 pentru a promova acest proiect nobil.
Vom avea bomboane si baloane pe care le vom oferi copiilor pe care ii vom intalni.
Colindul pe doua roti porneste sambata, 17 Decembrie 2016, ora 11:00 din fata Casei de Cultura.

moscraciun-1481134273Traseul va fi urmatorul:

PLECARE: Casa de Cultura – Bd 1 Decembrie 1918 – Bd 1 Mai (se ocoleste parcul de la gara) – Oprire in fata Garii – Bd Ferdinand – dreapta str. Mihai Viteazu – stanga str. Traian – stanga Bd Tomis pe pista pentru biciclete – se va mergem pe pista pana in dreptul parcului din fata Salii Sporturilor unde se vor impartii bomboane si baloane – se continua deplasarea pe Bd Tomis – dreapta pe Bd Alexandru Lapusneanu – intrare in parcul de la City Park pe langa Mall – iesire din parc pe la rondul de la Dobrogea – stanga pe Bd Aurel Vlaicu – SOSIRE la VIVO Constanta (fost Maritimo) unde se va intra in mall pentru a imparti bomboane si baloane copiilor.

” Este o traditie pentru clubul nostru. Anul acesta ne-am alaturat Asociatiei Daruieste Aripi pentru a ajuta la promovarea campaniei lor de reconstructie a sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din cadrul Spitalului Judetean Constanta. Ciclusm este un foarte bun vector de imagine. Ne asteptam la peste 100 de participanti.” a declarat Victor Banescu presedintele Clubului Bilal.