Pasi de dans, muzica si promovarea unui stil de viata activ si sanatos adresat copiilor, tinerilor si adultilor sunt motivele pentru a participa la Festivalul National de Dans pentru Copii si Tineret „Triumf” din 27 Martie 2017, la Opera Comica Pentru Copii din Bucuresti

 

Muzica si iubirea pentru dans ca arta suprema, numarul de ore de repetitie, coregrafia, dorinta de a excela si de a-si demonstra talentul propriei persoane, parintilor si prietenilor reprezinta destule motive pentru copiii nostri de a fi prezenti in calitate de concurenti in cadrul celui mai important Festival National de Dans pentru Copii si Tineret „Triumf” , ajuns in acest an la editia a V-a.

Evenimentul organizat de Asociatia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf in parteneriat cu Federatia Romana Sportul pentru Toti si Primaria Municipiului Bucuresti va avea loc in data de 27 martie 2017, la Opera Comica Pentru Copii din Bucuresti.

Dupa succesul de anul trecut, unde au participat peste 1500 de dansatori si peste 60 de institutii din tara, editia a- V- a vine ca o continuare fireasca pentru ceea ce se doreste a deveni traditie si punct de reper in lumea dansului pentru copii si tineret din Romania. Astfel, la editia din acest an sunt asteptati peste 1800 de dansatori din toata tara.

Infiintata in anul 2009, Asociatia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf, are ca scop descoperirea, indrumarea, pregatirea si initierea persoanelor in practicarea sportului, cat si desfasurarea de activitati sportive.
Avand la baza o echipa formata din tineri cu experienta in domeniul practicarii sportului cat si in organizarea de activitati recreative, Asociatia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf urmareste dezvoltarea activitatilor extrascolare bazate pe miscare, relaxare si invatare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina web :

http://www.festivaltriumf.ro

Natalia Iavin, Coordonator al Festivalului National de Dans pentru Copii si Tineret „Triumf” tel: 0735916914, e-mail: festivalulnationaldedans@gmail.com