Prin campania #IncepeCevaDeNepretuit, Mastercard incurajeaza oamenii de pe intreg mapamondul sa isi urmeze pasiunile si sa aduca schimbari in bine pentru cei din jur. 11 fani ai UEFA Champions League, protagonistii unei surprize de Nepretuit realizate de Pelé si Mastercard.

In noul sezon al UEFA Champions League, Mastercard face echipa cu Pelé pentru a sarbatori atat modul in care fotbalul uneste iubitorii de sport, cat si acele momente din istoria competitiei in care A Inceput Ceva De Nepretuit. Parteneriatul vine in contextul in care fani de peste 70 de nationalitati sunt prezenti la aceasta editie a Ligii Campionilor.

In calitate de Sponsor Oficial al UEFA Champions League, Mastercard a lansat 22 Languages, un scurt videoclip in care 22 de microbisti din intreaga lume se intalnesc sa joace un meci si sa intre in competitie pentru 11 bilete la Liga Campionilor UEFA. Meciul poate avea o singura echipa castigatoare, insa, in momentul in care jucatorii se intorc la vestiare, cu totii se bucura de o surpriza de Nepretuit – trofeul este oferit de nimeni altul decat Pelé.

„Fotbalul este o forta unificatoare in intreaga lume, iar cel mai bun exemplu este UEFA Champions League”, a declarat Raja Rajamannar (Chief Marketing and Communications Officer Mastercard).

„Campania noastra #IncepeCevaDeNepretuit are in centru ideea de a ne sprijini unii pe altii in a genera schimbare, iar UEFA Champions League este un fenomen unic ce transcede granitele si transforma atat vietile jucatorilor, cat si pe cele ale fanilor.”

Filmul 22 Languages subliniaza conceptul campaniei #IncepeCevaDeNepretuit creat pentru a inspira oamenii sa isi urmeze o pasiune si sa transforme micile momente in amintiri pretioase. Fiind un simbol al fotbalului, care si-a urmat pasiunea si dorinta de a deveni cel mai mare jucator al lumii, Pelé a numit trei momente din cariera sa care au unit lumea sportului si in care au inceput lucruri de Nepretuit.

„Imi amintesc momentul in care, copil fiind, am primit un mesaj vital din partea tatalui meu – vei ajunge un mare fotbalist, dar cel mai important este sa fii un om bun. Acele cuvinte mi-au ramas intiparite in minte pentru totdeauna”, a declarat Pelé, care a inscris 1.283 de goluri in cariera sa.

„Desi iubim cu totii competitia care vine la pachet cu sportul, este mai important ce facem noi, ca oameni, atat pe teren, cat si in afara lui. Fotbalul uneste oameni si destine, iar aceste momente din cadrul UEFA Champions League dezvaluie exact esenta ideii de a #IncepeCevaDeNepretuit.”

Cele 3 momente din UCL ce ilustreaza filozofia #IncepeCevaDeNepretuit, in viziunea lui Pelé:

  • Abidal primeste trofeul: Eric Abidal, supravietuitor al unei cumplite maladii, cancerul, a fost desemnat sa primeasca Trofeul UEFA Champions League pentru echipa FC Barcelona.
  • Kahn il consoleaza pe Cañizares: In loc sa sarbatoreasca victoria, Kahn (Bayern München) alege sa il consoleze pe Cañizares (Valencia), care pierduse UEFA Champions League.
  • Diavolii rosii il ovationeaza pe Ronaldo: Fanii Manchester United apreciaza talentul unui jucator din echipa adversa, ridicandu-se sa il ovationeze pe Ronaldo (Brazilia&Real Madrid) pentru un hat-trick care a castigat meciul.

Sursa text: https://www.smark.ro/articol