Groupama Asigurari, asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, este din nou alaturi de sportivii romani care participa la editia de iarna a celui mai important eveniment sportiv din lume, Jocurile Olimpice Pyeongchang 2018.

Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 este formata din 28 de sportivi, carora le sunt alaturi antrenori, medici si reprezentanti ai COSR. Sportivii romani participa la probele de bob, schi alpin, patinaj viteza, schi fond, sarituri cu schiurile, biatlon, sanie si skeleton. La competitia desfasurata in Coreea de Sud participa aproximativ 3000 de atleti din 92 de tari.

„Continuitatea si performanta sunt parte din ADN-ul Groupama Asigurari, iar implicarea noastra in sustinerea delegatiei Romaniei este o reconfirmare a valorilor care ne ghideaza activitatea zi de zi, aceea de a fi alaturi de clientii nostri atunci cand au mai mare nevoie de noi astfel incat ei sa se poata concentra pe lucrurile care sunt cu adevarat importante. Le suntem alaturi sportivilor romani pentru continuitate.”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare in cadrul Groupama Asigurari.

Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Groupama Asigurari reprezinta continuitatea fata de eforturile depuse de sportivii romani intr-o competitie olimpica si solidaritatea de care are nevoie. Echipa Olimpica reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeonChang din Coreea de Sud.

Este de notorietate aportul pe care Groupama, in calitate de Asigurator Oficial, il ofera membrilor delegatiei Romaniei, care va prelua eventualele riscuri in cadrul parteneriatului cu COSR, astfel incat intreaga concentrare a sportivilor sa ramana doar la competitie.”, a adaugat Violeta Beclea-Szekely, Director Marketing al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

In cadrul parteneriatului cu COSR, Groupama Asigurari ofera membrilor delegatiei Romaniei asigurare medicala de calatorie in strainatate si asigurare de viata.

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, parteneriatul fiind reinnoit in iarna anului 2015. Pe parcursul celor 6 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ in sustinerea loturilor Romaniei la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vara de la Londra, in 2012, Festivalul Olimpic si Sportiv European din Romania in 2013, Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci in 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfasurate in Nanjing in 2014, Jocurile Europene de la Baku ȋn 2015 si Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Mai mult, Groupama Asigurari a sustinut lotul Romaniei si la editiile de iarna si vara a FOTE 2017.