Nu a fost un derby de tinut minte, insa a fost agreabil pentru privirile celor 27.325 de spectatori. Coregrafia cainilor cu Avram Iancu l-a incantat se pare pe Vasile Miriuta; simplista, dar perfect pusa in „scena” a fost si coregrafia fanilor „ros-albastrii” care au „pictat” anul infiintarii echipei.

Echipele de start au fost urmatoarele:
FCSB: Nita-Romario Benzar, Planic, Balasa, Momcilovic-Popescu, Nedelcu-Man, Budescu, Coman-Alibec
Rezerve: Stancioiu, Larie, Gnohere, Tanase, Morais, Enache, Teixeira

Dinamo: Penedo-Filip, Katsikas, Nedelcearu, Romera-Anton, Mahlangu-Ferreira, Nascimento, Hanca-Nemec
Rezerve: Mutiu, Ferreira Mosca, Bokila, Oliva, Dudea, Serban-Gheorghe

Primele 15-20 de minute din meci au fost de tatonare, suturile pe poarta au lipsit, iar fazele periculoase nu au aparut la niciuna dintre cele doua porti.

Prima ocazie uriasa a meciului a apartinut dinamovistilor, in minutul 19, atunci cand Nemec a oferit un sut bun spre poarta lui Nita, blocat fiind insa de experienta portarului de la FCSB.
Abia in minutul 22 FCSB a inceput sa se manifeste, printr-o combinatie interesanta a lui Momcilovic cu Alibec, dar atacantul a finalizat cu sut peste poarta lui Penedo.
Portarul dinamovist este pus la incercare si in minutul 30, atunci cand este obligat  sa respinga in corner sutul lui Ovidiu Popescu.
O neatentie in careul elevilor lui Miriuta este de ajuns ca tabela de scor sa se modifice. Dennis Man a expediat un sut bun din corner, iar balonul a ajuns perfect la fundasul Momcilovic. Sarbul, lejer, ajutat si de neatentia lui Filip reuseste sa-l invinga pe Penedo.

Dupa golul „ros-albastrilor” din minutul 31 meciul a inceput sa se aprinda, si nu de la fumigene, ci printr-un joc bazat pe contraatacuri; ambele echipe au inceput sa se bata pe balon.
Dinamo reuseste sa se apropie de poarta lui Nita printr-o pasa venita pe culoar de la Salomao catre Mahlangu, dar fara a fi finalizat cu gol.
Repriza secunda a inceput echilibrat, cu atacuri de o parte si de alta. Atacul lui Nemec la poarta lui Nita putea egala situatia pe tabela in minutul 47  ca pe urma, in minutul 50 Budescu sa suteze violent la poarta lui Penedo.

Dupa cele doua atacuri la cele doua porti, Dinamo a reusit sa se afirme cat mai mult in meci, a creat probleme, insa au putut fi rezolvate usor de elevii lui Dica.

Greseala lui Romario, care il faulteaza in careu pe Ovidiu Popescu ii oferea sansa lui Budescu sa marcheze un gol, insa a ratat surprinzator lovitura de pedeapsa acordata de Kovacs. A fost dezamagire in acel moment pentru public, dar intrarea lui Filipe Teixeira in teren in locul lui Man a „dezghetat” inimile fanilor „ros-albastrii”. Aplaudat si cu numele scandat, Teixeira si-a facut treaba de brazilian; a recuperat multe baloane si a schimbat destul de mult fata echipei, desi era aproape finalul meciului.

Urmatorul meci pe care FCSB il va juca va fi in deplasare cu FC Lugano, meci in grupele UEFA Europa League, pe data de 28 septembrie, cu incepere de la ora 20.00.