Cupa Cartierelor la minifotbal

Miercuri, 6 aprilie, pe terenul sintetic de la Şcoala Nr. 5 din Rm. Valcea s-au desfăşurat primele meciuri de la Cupa Cartierelor la minifotbal.

Pentru această competiţie s-au înscris 12 echipe.

Se vor lupta pentru primul loc formaţiile:

FC Ţurea, Milush Design, Carrefour Rm. Vâlcea, FC Budeşti, Liga Suporterilor Vâlceni, Extremsport, Phoenix Rm. Vâlcea, CET Govora, Brother’s, Lupii Dacici, La Provincia şi Unique Fashion.

Turneul este organizat de ASJPT Valcea, în colaborare cu Primăria Râmnicului şi DJST Valcea. Cupa Cartierelor se va încheia înainte de Paşti, undeva în jurul datei de 20 aprilie.

Imediat, Constantin Vlaşcu va da startul Cupei Tineretului la minifotbal, ale cărei meciuri se vor disputa pe terenul sintetic de la Economic. Competiţia se va desfăşura între 20 aprilie şi 2 mai.

Cupei Integrării la fotbal pe teren redus

La începutul acestei săptămâni au avut loc fazele finale ale Cupei Integrării la fotbal pe teren redus. Ultimele meciuri ale competiţiei organizată de Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Valcea, în colaborare cu Primăria Râmnicului şi DJST Valcea s-au desfăşurat pe terenul sintetic de la Şcoala Nr. 5 Rm. Valcea.

În semifinale au intrat formaţiile: Lupii Dacici, Brother’s, Tour Imex şi Avicarvil. Partidele au fost echilibrate. Într-una dintre acestea finalista a fost desemnată în urma executării loviturilor de la 7 metri. S-a întâmplat acest lucru în partida dintre Lupii Dacici şi Brother’s, care s-a încheiat după timpul regulamentar la scorul de 3-3. Au câştigat Lupii Dacici la loviturile de departajare cu scorul de 5-4. În cealaltă semifinală, Avicarvil a dispus cu scorul de 4-2 de Tour Imex.

Marţi, 5 aprilie, s-au desfăşurat finalele. Locul 3 la Cupa Integrării a fost ocupat de Brother’s, care a câştigat cu 3-1 confruntarea cu Tour Imex.

vlascu-Constantin-
Constantin Vlascu

Trofeul pus în joc de Constantin Vlaşcu pentru acest turneu a fost adjudecat de Avicarvil, care s-a impus cu scorul de 6-4 în finala disputată contra celor de la Lupii Dacici. Pe lângă diplome, cupe şi medalii, primele două clasate au primit la final din partea organizatorilor şi mingi.

De asemenea, Constantin Vlaşcu a acordat diplome şi plachete celor doi câştigători ai premiilor de fairplay, respectiv lui Florin Buşe de la Lupii Dacici şi lui Tiberiu Berceanu, de la Avicarvil.

Comunicare transmisa de Federatia Romana SPORTUL PENTRU TOTI
Romanian Federation SPORT FOR ALL
Str. Vasile Conta , Nr. 16, Sector 2, Bucuresti
Telefon/ Fax : +4031 80 53 637;
www.sportulpentrutoti.ro
E-mail: sportulpentrutoti@yahoo.com