Cu ocazia lansarii noului joc PES UEFA Euro 2016, Flanco si ACL Esports organizeaza o competitie de gaming deschisa tuturor iubitorilor de fotbal.

Evenimentul va avea loc sambata, 7 mai, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni.

Protagonistul competitiei va fi noul PES UEFA Euro 2016, un joc special conceput pentru a reda, in avans, atmosfera editiei din acest an a celui mai prestigios campionat international de fotbal, UEFA Euro 2016.ACL Gaming PES 2016

Sambata, in intervalul orar 11:00-19:00, cei 144 de jucatori care s-au inscris in competitie vor avea sansa sa testeze jocul pe doua console PS3 si sa se lupte pentru titlul de campion. Fiecare isi va demonstra abilitatile in cele 10 minute alocate unui meci, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiati. Flanco a pregatit 10 jocuri PES UEFA Euro 2016, pentru primele 10 locuri, si sepci si tricouri personalizate pentru urmatorii 20 de castigatori.

In plus, in perioada 7-14 mai, gamerii pasionati de fotbal vor beneficia de o oferta speciala la achizitionarea jocului PES UEFA Euro 2016, doar in magazinul Flanco din incinta Afi Palace Cotroceni. Jocul va fi disponibil in doua variante, atat pentru consola PS3, cat si pentru PS4.

Doritorii se pot inscrie in competitie pana vineri, 6 mai, pe website-ul www.acleague.ro, in limita celor 144 de locuri disponibile.

Despre ACL Esports

ACL EsportsACL Esports este o asociatie de gaming infiintata in ianuarie 2007 si are ca scop promovarea e-Sports din Romania in sistem online si offline.
Pana in prezent, ACL Esports a fost unul dintre formatorii de opinii in lumea jocurilor din Romania. Misiunea noastra este de a aduce pasiune pentru gaming la nivelul urmator, si anume: PROFESIONALISMUL. Ca in orice sport, incercam sa oferim sansa fiecarui jucator talentat sa faca din sportul electronic „un stil de viata” si mai ales o profesie din care sa castige bani, folosind abilitatile dobandite in joc.

Despre Flanco

FlancoFlanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1350 de angajati, compania detine o retea de 113 magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 69 de orase.
Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro, sau paginile de Facebook si de Twitter.