Trei jucatori la aparate slot machines au reusit un record in Romania. In doar 9 zile s-au castigat trei premii Megajackpot, valoarea totala a acestora ajungand la aproape 900.000 lei, un record pentru o perioada atat de scurta.
poza8Romanii incearca, de 6 ani, sa-l imblanzeasca pe King Kong, celebrul personaj din filme, adoptat de Megajackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din Romania, disponibil in agentiile Stanleybet. Aparitia pe ecranul aparatului a celor cinci maimute este semn ca norocul tocmai l-a gasit acasa pe client, asa cum s-a intamplat si cu cei trei romani.
Cu toate ca barbatii sunt cei mai numerosi la aparatele slot machines, norocul nu tine cont de sex, culoare sau varsta, iar cea care a deschis seria de castiguri a fost o femeie. Florentina a dat lovitura, pe data de 14 august, intr-o agentie Stanleybet din Bucuresti, atunci cand a castigat Megajackpot-ul in valoare de peste 460.000 lei.

Premiati de Ion „IRON” Oncescu

DSC_0142„N-am venit cu gandul nici la marele Jackpot, nici la aparate. Am venit pentru Polonia si pentru greci (n.r. pariuri pe loterii), iar pana cand mi-a pus fata biletele am zis sa incerc si la aparate. Am incercat si am castigat. Trebuie sa crezi in sansa ta, dar sa te multumesti cu atat cat castigi. Iar daca ai noroc, intr-o zi s-ar putea sa iei acasa si marele premiu”, a spus Florentina.

La nici o saptamana distanta, pe 20 august, a fost castigat, la Vaslui, un nou premiu, de data aceasta in valoare de peste 220.000 lei. Petru, fericitul castigator, a primit valiza cu bani direct de la ambasadorul Megajackpot, Ion „IRON” Oncescu.

„A fost o zi ca oricare alta, iesisem din tura, de la munca, si am zis sa merg putin la aparate. Chiar ma uitam la televizorul din agentie, unde apar premiile si ma gandeam cum ar fi sa castig si eu atatia bani. S-a si intamplat, asa a fost sa fie”, a spus vasluianul.

DSC_0095-1Insa seria castigurilor nu s-a oprit aici, iar dupa doar 3 zile, la aparatele Megajackpot s-a castigat un al treilea premiu, in Bucuresti, in valoare de peste 210.000 lei.
Oameni cu aspiratii diferite, cu planuri diferite, au reusit sa castige valiza cu bani care le va schimba viata. Florentina a spus ca vrea sa-si ajute copiii, Petru are de gand sa se mute in propriul apartament, iar cel de-al treilea castigator vrea sa-si incerce din nou norocul in afaceri.
Megajackpot a ajuns la 9 premii acordate in acest an, cu o valoare totala de peste 2,7 milioane lei.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar valorile premiilor se cumuleaza la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot este cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din Romania, fiind disponibil in agentiile Stanleybet. Pana in prezent, in cei 6 ani de prezenta pe piata, valoare totala a premiilor acordate de Megajackpot este de 20,7 milioane lei (4,6 milioane euro).