THE CODE, cel mai mare program de sanatate si detoxifiere din Romania, da startul unei editii record in agenda evenimentelor de personal well-being

· Pornit de trei antreprenori romani, ca un business care deschidea o noua nisa pe piata de personal well-being, programul a ajuns rapid la maturitate cu 7 editii anuale, cu o cifra estimata de 200.000 de euro pentru 2016
· Programul a atras peste 300 de participanti din toata tara, dar si din strainatate: antreprenori sau angajati in companii din industrii diverse precum IT, financiar-bancara, farmaceutica si medicala, avocatura, aviatie, industrii creative

 

the-code-pregatire-1THE CODE, programul #1 de sanatate si detoxifiere pentru corp si minte din Romania, anunta debutul unei editii fara precedent in agenda evenimentelor de personal well-being, cu peste 60 de participanti care se reunesc la Fundatica incepand de astazi. Business-ul THE CODE a fost lansat in iunie 2015 de trei antreprenori romani, George Bogdan, Anamaria Putinica si Bogdan Putinica, in urma unei investitii de peste 100.000 de euro si a deschis o noua nisa pe piata serviciilor din aceasta categorie. Cifra de afaceri estimata pentru 2016 este de 200.000 euro.anamaria-putinica-co-fondator-the-code

THE CODE este un program avansat de sanatate, singular in Romania prin structura si complexitatea principiilor stiintifice aplicate, din domeniul nutritiei alcaline, detoxifierii, antrenamentelor, psihologiei. Este un program de 21 de zile, sustinut de parteneri medicali, cu o abordare completa asupra persoanei in totalitatea elementelor care o alcatuiesc (stil de viata, emotii, relatii). Ne adresam celor care inteleg ca investitia in propria sanatate este, de departe, cea mai importanta, fiindu-le alaturi in startul echilibrat al transformarii fizice si mentale pe care o urmaresc, declara Anamaria Putinica, partener THE CODE.

Programul este structurat in 3 module de cate o saptamana fiecare, unul dintre ele fiind o tabara rezidentiala de o saptamana dedicata procesului de detoxifiere profunda pentru corp si minte. In editia actuala, cea de-a 7 a, bootcamp-ul debuteaza pe 21 septembrie, la Padina Ursului – Fundatica, in zona culoarului Rucar-Bran, localitatea cu cel mai curat aer din Romania, certificat prin analize de Global Atmosphere Watch.
geo-bogdan2THE CODE reprezinta acea formula, codificare perfecta de antrenamente, nutritie, educatie, introspectie si motivatie, menita sa produca o schimbare profunda si permanenta in fizicul si psihicul nostru. Desfasurat pe o perioada suficient de lunga cat ii trebuie sistemului de credinte sa adopte un obicei nou, THE CODE este un program-experienta, o iesire din zona de confort care, odata imbratisata, schimba viteza metabolismului, induce neurogeneza (opusul neuroatrofiei, depresiei), incetineste imbatranirea celulara, reducand varsta biologica, imbunatateste drastic mobilitatea, viteza, forta, stima de sine si accelereaza procesul de lipoliza”, spune George Bogdan, life-coach si co-fondator THE CODE.
Pana acum, programul a atras peste 300 de participanti din intreaga tara. Dintre acestia, multi sunt si romani din strainatate, care locuiesc in tari precum Germania, Anglia, Cipru, Dubai, Italia, Belgia, Olanda si Republica Moldova.

Am ajuns sa crestem foarte rapid prin rezultatele excelente ale primelor editii si prin celebrul „ word of mouth „ – feedback si recomandari pozitive din partea tuturor participantilor. Oamenii care intra in program isi fac analize medicale inainte si dupa program pe indicatorii personali pe care ii urmaresc. Sunt oameni care ajung sa aiba analize foarte bune ale ficatului, colesterol scazut, scadere in greutate acolo unde era nevoie, imbunatatiri radicale ale mineralelor din sange. Foarte important, in fiecare editie a programului, cam 25-30% dintre participanti sunt fumatori si se lasa de fumat in proportie majoritara, adauga George Bogdan.

In cadrul taberei THE CODE, participantii consuma, in medie, intre 40 – 50 de kilograme de legume si fructe sub forma de suc, completate de superalimente specifice progamului THE CODE, intre 21 – 28 de litri apa alcalina si ceaiuri. Programul include 12 rutine de antrenamente modificate si ajustate tiparului lor somatic, 10 seminarii educationale, sesiuni de consiliere psihologica si exercitii de meditatie si introspectie. Se adauga sesiuni de respiratie profunda, folosind tehnici specifice de educare a sistemului cardio-pulmonar, activitati de grup, drumetii.

Profilul participantilor THE CODE:
· Varsta intre 16 si 60 de ani;
· 75% sunt femei;
· Aleg sa participe alaturi de familie – cupluri, mama si fiica, frati, familie extinsa;
· Sunt persoane educate, cu venituri peste medie, care inteleg ca programul este o investitie in sanatate;
· Sunt antreprenori ori lucreaza in companii din industrii diferite precum IT, financiar-bancara, farmaceutica si medicala, avocatura, aviatie, industrii creative.
· Elementul comun este expunerea la un nivel mare de oboseala si stres; toti participantii vor sa-si regaseasca energia si sa isi dea un restart.
· Cei mai multi provin din Bucuresti, Ardeal si Banat.

Partenerii traditionali de program sunt: Medicover, Institutul National de Cercetare Cantacuzino, Iconic Health & Food, Rawboost, El Dor Plant, Devin, DonPop Aronia.