La doar doi ani de la infiintare, Academia Farul Constanta este pragatita pentru pasul cel mare: crearea unei echipe de seniori.

Telul meu a fost, dintotdeauna, acela de a face o echipa de seniori pentru acesti copii care termina junioratul la Academia „Farul ,  a declarat Bogdan Chirita, presedintele Academiei Farul.

Echipa va fi inscrisa direct in Liga a 3-a a fotbalului romanesc incepand cu sezonul 2017-2018.

„Federatia Romana de Fotbal ofera cluburilor care au echipe inscrise in Liga Elitelor un loc in Liga a III-a. Nu va ascund faptul ca si anul trecut am depus solicitare pentru un loc in liga a treia, tocmai pentru ca vrem sa asiguram continuitate jucatorilor care termina junioratul si nu numai, deoarece vor evolua si juniori de la Under 17. Nu am putut participa in sezonul 2016-2017 pentru ca nu am avut fonduri. Dar in acest acest an vom reusi sa accesam fonduri si de la Consiliul Local Constanta si atunci, mai mult ca sigur, vom inscrie o echipa in liga a treia numai pentru copiii care termina junioratul la noi”,

incheiat Bogdan Chirita.

In prezent, in Liga a 3-a, Seria a 2-a, din judetul Constanta, evolueaza formatiile FC Viitorul II Constanta si Axiopolis Cernavoda.

Sursa Foto: http://academiafarul.ro/