AfirmativPR, marca Afir Color SRL, agentie specializata in PR si comunicare pe zona de food, beverage & sport cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, anunta lansarea noului serviciu de tip flux de imagini, Sport In Imagini, cu adresa web htpp://sportinimagini.ro.

Imaginea este cea mai importanta parte a comunicarii, exact cum spune si proverbul „O imagine face cat o mie de cuvinte”, iar pentru a veni in sustinerea publicatilor de tip jurnalistic ne-am decis sa lansam Sport In Imagini, flux de fotografii realizate atat de foto-reporterii SportExtrapress (revista online editata de Afir Color SRL), dar si de foto-reporteri ai altor agentii partenere sau foto-reporteri independenti, de tip freelancer. Sport In Imagini doreste a fi mai mult decat un flux, noi considerandu-l a fi o platforma online de publicare de imagini cu tematica sportiva, orice pasionat de fotografie sportiva avand posibilitatea de a se alatura proiectului dupa ce trece testul calitatii. De asemenea, tot in sustinerea foto-reporterilor romani, Sport In Imagini lucreaza in aceste momente la o serie de tutoriale scrise si video dedicate instruirii foto-reporterilor nostri, propunandu-ne sa le lansam pana la 31 Decembrie 2017, intr-o serie de workshopuri lunare despre fotografia sportiva.

Deoarece stim cat de mult conteaza raportul pret/calitate, Sport In Imagini a decis implementarea unui singur pret, pentru orice fotografie vanduta cu licenta de tip editorial.

Pretul unei imagini este de doar 1.69 Euro + TVA, plata putand fi realizata utilizand serviciul securizat PayPal, sau prin transfer bancar, fiind necesara insa preaprobarea contului dvs. trimitand o cerere la vanzari@sportinimagini.ro.

Momentan site-ul nostru, http://sportinimagini.ro este functional, el fiind insa supus unei continue imbunatatiri spre a facilita rapiditatea. Punand pret si pe securitate, mai trebuie adaugat si faptul ca in urmatoarele zile, Sport In Imagini va deveni un site securizat printr-un certificat Rapid SSL, lider pe piata in domeniu. De asemenea, site-ul nostru trece printr-un continuu proces de updatare a catalogului de fotografii disponibile vanzarii.

Fiind deschisi colaborarii si fiind la inceput de drum cu platforma, orice parere/critica sau recomandare este mai mult decat bine venita.