Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, prin Academia Olimpica Romana, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice organizeaza si in acest an Concursul National de Literatura si Jurnalism Sportiv „Un condei numit Fair Play” – editia 2016.images (1)

Concursul se desfasoara la trei sectiuni specifice: Poezie / Proza / Cronica-Reportaj sportiv si se adreseaza copiilor, adolescentilor si tinerilor din ciclurile primar (7-10 ani), gimnazial (11-14 ani) si liceal (15-18 ani).

descărcareFiecare concurent poate inscrie in concurs o singura lucrare care sa nu depaseasca cinci coli de hartie in format A4 (21/30 cm), la o singura sectiune.

Lucrarile vor fi insotite obligatoriu de talonul de participare, cu toate datele completate, si vor trebui depuse pana pe 24 iunie 2016, la scoala sau – in cazuri exceptionale – trimise pe adresa postala: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Bd. Marasti nr. 20 A, Bucuresti, cod postal 111 468, sau pe adresa de email: noc_romania@cosr.ro .

Lucrarile vor fi evaluate si notate de un juriu national, desemnat de comun acord cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

imagesGala Laureatilor va avea loc la Casa Olimpica din Bucuresti, la inceputul lunii noiembrie 2016, unitatile de invatamant urmand a fi anuntate din timp, direct si prin Inspectoratele Scolare Judetene / al Muncipiului Bucuresti.

Conform regulamentului, se acorda cate trei premii si cinci mentiuni pentru fiecare sectiune, la care se adauga un Premiu special acordat concurentului care este legitimat la un club sportiv.

Laureatii si profesorii indrumatori vor participa la Gala Laureatilor, COSR suportand integral cheltuielile de deplasare. In plus, vor primi premii si diplome.

Informatii suplimentare:

http://www.cosr.ro/stiri/2016-05-23/concurs-un-condei-numit-fair-play