S-a dat startul inscrierilor la un concurs unic in calendarul Riders Club, care presupune intrecerea pe echipe a cate doi ciclisti: 4 Pedale! Evenimentul va oferi o portie dubla de adrenalina si distractie riderilor, indiferent de abilitati, pe 27 august 2016 pe cararile padurii Baneasa. Aflata la cea de a 4-a editie, competitia ii asteapta sa dea curs invitatiei pe toti cei care doresc sa aiba parte de o escapada rapida in natura, la marginea Capitalei, sau asteapta o buna ocazie de a se distra alaturi de prieteni sau colegi.


Pe un traseu de numai 20 de kilometri, accesibil, bun de gonit si apreciat de amatorii de MTB din Bucuresti, ce imbina in mod inspirat liniile lungi si late din inima padurii cu single track-urile dinamice de la marginea sa, riderii vor avea ocazia sa pedaleze cu viteza, iar apoi sa astepte cu sufletul la gura pana ce partenerul de cursa va trece victorios linia deFinish. Practic, fiecare dintre membrii unei echipe trebuie sa faca o tura din acest traseu de 20 kilometri, urmand ca schimbul de stafeta sa aiba loc la punctul de Start/Finish. In total, vor fi disponibile 11 curse, impartite in functie de nivel si de sex, iar varsta minima permisa in acest eveniment este de 15 ani. Important de stiut este faptul ca inscrierile sunt limitate la un numar de 400 de echipe.

La 4 Pedale, echipa MPG a pregatit o cursa antrenanta, cu un concept unic, ce va oferi experiente de rider frumoase tuturor, si o atmosfera speciala in zona de Start a evenimentului, unde aveti sansa sa castigati la tombola diferite premii puse la dispozitie de sponsorii si partenerii competitiei.

Toti participantii la curse vor primi un pachet competitional ce include: numar de concurs si coliere de prindere pe bicicleta; cip unic de cronometrare MyLaps; tricoul imprimat cu emblema editiei 4 Pedale – 2016, pentru a completa colectia Riders Club; o sticla cu bautura sportiva Gatorade; medalie de participare la finalul curselor; alte produse oferite de sponsori; o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, acordata la finalul concursului; o doza rece cu bere Ciuc Natur Radler, oferita dupa curse riderilor adulti. La acesta se adauga toate serviciile asigurate de echipa MPG si partenerii sai la acest eveniment. Premiile vor fi si ele deosebit de atractive fiind asigurate de BOSCH, dar si de alti sponsori.

Inscrierile in concursul de stafeta 4 Pedale se fac online, pana pe 24 august, pe pagina dedicata acestui evenimentde pe www.ridersclub.ro. Pana duminica, 24 iulie, este valabila taxa minima de concurs de 65 de lei de persoana, asadar va recomandam sa va gasiti rapid coechipierul, sa va inregistrati in competitie si sa achitati locurile la acest pret avantajos.

Experientele riderilor la acest concurs pot fi vazute in albumele foto publicate in 2015 pe pagina Facebook Riders Club.
Evenimentul 4 Pedale este sustinut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, si de partenerul de recrutare eJobs. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de Biciclete.

Sponsorii competitiei sunt Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata si Luca Way.

4 Pedale beneficiaza de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG,Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, ROMSILVAsi Registrul de Biciclete.
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alaturi de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Foto:Cristian Paunica, Ovidiu Salavastru