Epirotiki a castigat editia cu numarul cinci a Cupei Firmelor dupa un turneu final dramatic, in care au mai fost implicate Academia Farul si VDT Construct. Golaverajul a decis marea castigatoare dupa ce toate trei echipele au incheiat turneul final cu acelasi numar de puncte, trei!

Cupa Firmelor, Editia a V-a

Clasament Final:
Locul 1 – Epirotiki – 3 puncte (11-9)
Locul 2 – Academia Farul – 3 puncte (10-10)
Locul 3 – VDT Construct – 3 puncte (15-17)

Meci 3 – Academia Farul – VDT Construct – scor la pauza 2-4. Scor final 7-9. Au marcat pentru Academia Farul: Gabriel Șimu (4 goluri), Vasilica Cristocea, Cezar Besleaga si Dumitru Faitas, in timp ce pentru VTD Construct au inscris: Gabriel Bulai (3 goluri), Abdula Sunay (3 goluri) si Cristian Coconasu (3 goluri).

Meci 2 – Epirotiki – VDT Construct -10-6 (5-2). Au marcat pentru Epirotiki: Florin Varzaru (4 goluri), Cristian Brobonea (4 goluri), Arif Ersin si Marius Blanaru, in timp ce pentru VDT au inscris: Gabriel Bulai (3 goluri), Laurentiu Constantin (2 goluri) si Cristian Coconasu.

Meci 1 – Epirotiki – Academia Farul – 1-3 (1-0). Au marcat pentru Academia Farul: Gabriel Șimu (2 goluri) si Vasilica Cristocea, in timp ce pentru Epirotiki a inscris Florin Varzaru.

Premii individuale –
Golgheterul Competitiei – Gabriel Șimu – Academia Farul
Cel mai bun portar – Geomadin Erwin – VDT Construct
Cel mai bun jucator – Cristian Brobonea – Epirotiki

Premiul Fair-Play – Comdata
Cea mai frumoasa galerie – FC Ovidiu
Cea mai spectaculoasa echipa – Sea Protect Group

Am avut si un pic de noroc. A fost un turneu final extrem de echilibrat si suntem foarte fericiti ca am castigat . Florin Varzaru – jucator Epirotiki

Am fost aproape de a ne pastra trofeul, dar nu a fost sa fie. Felicitam organizatorii, nivelul a crescut foarte mult fata de precedentele editii. Gabriel Șimu – jucator Academia Farul

Una peste alta a fost o editie reusita. Unele echipe au mers cu regulamentul pana la limita, dar important este ca am mai invatat cate ceva din acesta editie. Suntem din ce in ce mai buni in cea ce priveste organizarea. Marius Valeanu organizator

Urmatoarea editie a Cupei Firmelor va avea debuta la finele lunii septembrie. Pana atunci insa organizatorii pregatesc a doua editie a Cupei Constructorului.

Foto: https://www.facebook.com/BlackSeaEquilibrium/