Valuri de lumini si culoare au invadat vineri seara, 22 iulie, parcurile Titan si Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei la concursul RUNFEST – Bucharest After9Cross, sustinut de Infinity Trophy si organizat de MPG!

RUNFEST_After9Cross_foto Rares Gireada
foto Rares Gireada

Sute de participanti, intinute stralucitoare si purtand accesorii fosforescente si luminoase, au pornit in mai multe curse de alergare in jurul lacului IOR incepand cu ora 21:30, si au aratat ca ne putem bucura de ore de distractie prin miscare si pe timp de noapte, in mijlocul naturii.
Prima editie a evenimentului RUNFEST – Bucharest After9Cross, sustinut de Infinity Trophy, a oferit ocazia celor peste 1.500 de persoane prezente la eveniment, alergatori, sustinatori si spectatori, unui spectacol multicolor de lumini si de sunete si o atmosfera sportiva deosebita. A fost o seara dedicata in intregime libertatii de miscare, plina de voie buna si de multa energie pozitiva,in care toata lumea s-a bucurat de portii bune de Sportainment marcaMPG.

Fiecare concurent a avut ocazia sa alerge in curse de 6 sau de 9,5 kilometri, in ritmul propriu, relaxandu-se sau dorind sa cucereasca podiumurile de concurs.

Rezultatele inregistrate de participanti pot fi gasite pe pagina competitiei de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro

Tinutele evenimentului, tricourile cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross imprimata in nuante fluorescente si accesoriile Glow, ce au oferit un “look Glamour” participantilor, au fost asigurate de Infinity Trophy, partenerul oficial al evenimentului. Atmosfera distractiva a fost completata de ritmurile alerte de tobe ale membrilor Balasa Percussion Group, care au rasunat toata seara energizand intreaga multime adunata in zona de Start a concursului. Toate momentele frumoase au fost imortalizate de fotografii prezenti la  eveniment. Printre cei care au captat tabloul stralucitor al acestei competitii in mii de imagini se numara Catalin Tutunaru si Matei Moroldo, membri ai echipei F64. Imaginile surprinse vor fi incarcate in albume foto pe pagina Facebook Run Fest.

Foto: Rares Gireada, Matei Moroldo, Catalin Tutunaru, Ovidiu Salavastru
Concursul Bucharest After9Cross a fost sustinut de Infinity Trophy, in calitate de partener oficial, si de Running Warehouse, partener shop, alaturi de sponsorii oficiali:Barilla, nr. 1 in Italia, Isostar,Health Advisors,WimBosman, F64, Sanador si de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group, Toortitzi si GustareNevinovata.