Constanta Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour se va disputa in zilele de 6 si 7 august, pe faleza din fata cazinoului din Constanta. Inscrierile incep luni 1 august, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de catre Asociatia Terra Semper Fidelis, este ultima sansa de calificare pentru puternicul turneu international Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc in zilele de 13 si 14 august, la Bucuresti, in Piata Universitatii.

FB_IMG_1469794588865Echipe din Romania, Polonia, Bulgaria sau Canada vor fi prezente la Constanta pentru a se duela la categoria Open Masculin, acolo unde marele premiu, pe langa calificarea la Challenger, este de 5000 de lei.

Dorian de la Ha Ha Ha Production va fi invitatul special al turneului in meciul vedetelor, care va avea loc in cursul serii de duminica si isi va masura fortele cu cel mai puternic om din Romania, Alex Arginteanu si cu membrii echipelor nationale de 3×3 ale Romaniei care se pregatesc pentru Campionatul European din luna septembrie, de la Bucuresti.

Rapperii El Nino, Samurai, Gazah si Phunk vor face si ei echipa la Constanta Streetplay, in cursul zilei de sambata, fiind gata sa dea ritmul turneului cu cele mai noi hituri.

Peste 200 de jucatori sunt asteptati la eveniment iar inscrierile se fac in limita a 50 de echipe, cumulat la toate categoriile de varsta sau pana joi, 4 august.

Constanta Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociatia Terra Semper Fidelis in colaborare Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Constanta si Consiliul Judetean Constanta.

Evenimentul este sustinut pe plan local de Ciuc Natur Radler, Alpromt, Hesperis Distribution Group, Ferma Stoian, Radio Romania Constanta, Baschet Club Athletic Constanta, Stirom si Asociatia Judeteana de Baschet Constanta .

Seria de turnee Raiffeisen Bank Challenger Tour este sustinuta de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax si Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM si Vice.