Pasionatii de ciclism au dat curs invitatiei Riders Club in Parcul National Comana
Verdeata cat puteti cuprinde cu ochii, trasee desenate intr-o natura bogata si generoasa cu aventurierii, ce se intinde pe 25.000 de hectare, si bucuria de a lua parte la o competitie pe pe 2 roti, toate acestea au fost experimentate de participantii la cea de a 4-a editie a competitiei Dumbrava cu Margaritar.RoC_Dumbrava cu Margaritar 2016_foto Mihaela Delea 1

Peste 800 de rideri au raspuns invitatiei la evenimentul din calendarul Riders Club – www.ridersclub.ro, ce s-a desfasurat pe 6 august 2016 in Parcul Natural Comana, o locatie de competitie deosebita. Concurentii au avut la dispozitie 45 de curse, impartite pe 4 niveluri de abilitate, si au putut explora 4 trasee de concurs, croite pentru toate puterile si gusturile. Startul evenimentului Dumbrava cu Margaritar s-a dat de pe stadionul localitatii Mihai Bravu, din judetul Giurgiu.
La prima ora, zeci de copii insotiti de parinti, dar si zeci de incepatori s-au aventurat pe traseul Scurt, de 13 kilometri, potrivit pentru o plimbare in natura. Peste doua ore a venit randul sutelor de concurenti inscrisi la traseele Standard – 21 km, Epic – 42 km si Epic – 63 km sa se pregateasca de ture pline de adrenalina si sa exploreze acest taram stravechi.

RoC_Dumbrava cu Margaritar 2016_foto Mihaela Delea 4Orele de aventura s-au incheiat cu satisfactia trecerii liniei de Start, iar medalia de Finisher primita a fost marturia unei curse incheiate cu bine. Cei mai rapizi rideri au fost rasplatiti cu premii consistente ce au inclus atat sume de bani, cuprinse intre 150 si 600 de lei, cat si produse si servicii asigurate de sponsorii evenimentului. La final, au fost acordate si premiile de la tombola printre care si o bicicleta Ghost Sona 2.RoC_Dumbrava cu Margaritar 2016_foto Mihaela Delea 5

Evenimentul cu numarul sapte din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost sustinut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club si de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata, Luca Way si Kinetic Recovery.

Sursa foto: Riders Club si Mihaela Delea