Pe 25 septembrie 2016, toti amatorii de miscare cu pasiune pentru cutreierat codrii pe 2 roti si cu spirit de aventura sunt invitati la Haiduci si Domnite, o competitte de ciclism cu iz de poveste organizata de Riders Club la Moara Vlasiei. Catarari prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe adevarate rute forestiere, intrevederi linistitoare cu iazurile de la marginea padurii, toate vor trece ca intr-o clipa pe sub priviri odata ce participantii au fost prinsi de farmecul acestei competitii, una dintre cele mai spectaculoase din calendarul Riders Club.

Riders Club_Haiduci si Domnite_finish_foto Andrei CraioveanuSute de domnite si haiduci, dornici sa aiba parte de aceasta experienta frumoasa si sa admire superbul peisaj de toamna, sunt asteptati sa pedaleze pe cele trei trasee desenate atent in padurea Surlari, de langa Moara Vlasiei, de echipa MPG impreuna cu multiplul campion Razvan Juganaru: Scurt – 17 km, pentru incepatori si cursele Family, incepand cu participanti care au implinit varsta de minim de 5 ani; Standard – 30 km, pentru riderii cu experienta care vor sa isi testeze rezistenta; Epic – 60 km, pentru cei mai antrenati si mai caliti in cursele lungi de MTB. Fata de editia trecuta, traseul Standard a suferit cateva modificari, in timp ce traseul Epic, destinat concurentilor de peste 19 ani de la nivelul Elite, reprezinta o noutate, iar cei care se incumeta sa ii accepte provocarea vor efectua doua ture de traseu Standard. Pentru o desfasurare cat mai buna a competitiei, copiii vor avea startul diferit de cel al curselor pentru adulti.

Riders Club_Haiduci si Domnite_start_foto Andrei CraioveanuLa aceasta aventura in inima padurii se adauga atmosfera deosebita de la start si serviciile evenimentului, dar si multe surprize, astfel incat sa fie experienta una placuta si memorabila la editia a 4-a a concursului de ciclism Haiduci si Domnite, sustinut de Gatorade.

Orice iubitor de pedalat e binevenit sa faca parte din noua poveste de toamna ce se va croi la Moara Vlasiei, numai buna de istorisit apoi in miez de iarna, cand ne vom relaxa in caldura locuintei sau in vreo cabana razleata, la gura focului, si vom depana cu incantare amintiri adunate peste an.

Inscrierile la competitia Haiduci si Domnite se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro, pana pe 21 septembrie. Mai puteti beneficia insa de pretul de inregistrare de 75 de lei pana pe 4 septembrie. Pentru concurentii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani este o taxa unica de participare in valoare de 45 de lei.

Editia a 4-a a evenimentului Haiduci si Domnite, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este sustinuta de Gatorade si de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman, BCR si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei sunt Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortizi, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata si Luca Way.

Concursul beneficiaza de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.

Sursele Foto: Riders Club si Andrei Craioveanu.