Cupa Companiilor la Tir cu Arcul, este o competitie organizata de Clubul Medias Networking impreuna cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Transilvania Mea, in colaborare cu Transylvania Adventure & Nature si Restaurant Casa Ardeleana in data de 10 Septembrie 2016, ora 9:00.Scopul competitei este crearea unui cadru informal de colaborare si socializare pentru reprezentantii companiilor din Medias si promovarea sportului in aer liber.

Conditii de participare: La competitie pot participa proprietarii sau angajati/reprezentati ai companiilor din Medias cu conditia sa aiba acordul conducerii pentru a reprezenta firma. Participarea se face prin inscriere on-line! In cadrul competitiei va exista si categoria Mass-Media / Bloggeri

Modul de desfasurare: Competitia se va desfasura intr-o mansa, intr-o singura zi.
Locul de desfasurare va fi spatiul verde Casa Ardeleana Medias.

Inscrierea: Inscrierea in concurs se face completand formularul disponibil pe www.mediasnetworking.ro si la fata locului, Sambata 10 Septembrie, intre orele 9-10, in spatiul special amenajat in acest sens. Participarea la prima editie este gratuita!
Trageri de proba/ acomodare: La ora 10:00 concurentii inscrisi vor putea efectua 5 trageri de proba/acomodare cu echipamentul.

Start in concurs: Ora 10:00. Concurentii vor efectua tragerile in concurs, fiecare avand la dispozitie 10 sageti.

Tragerile de proba si concursul se pot desfasura in paralel.
Arbitraj, categorii si clasament: Arbitrajul va fi asigurat de catre organizatori, fiecare zona a tintei avand un anumit punctaj care se va cumula rezultand punctajul final. Categoriile concursului sunt feminim si masculin.
Pentru mai multi participanti din partea aceleeasi companii se va face media aritmetica pentru a stabili compania castigatoare.
Festivitatea de premiere: Premierea se va face aproximativ la ora 13:00 iar premiile vor consta in cupe si diplome.
Organizatorul, isi rezerva dreptul de a face modificari prezentului regulament, astfel incat competitia sa se defasoare in conditii cat mai bune si se obliga sa le aduca la cunostinta celor interesati cat mai repede posibil.

Articol transmis de ISTVÁN BERTALAN Medias News, http://www.istvanbertalan.ro/