In week-end pe terenul Bazei Sportive „Atletic Club” din Constanta a avut loc editia a doua a „Cupei Constructorului” la minifotbal, competitie organizata de Asociatia „Black Sea Equilibrium”, in parteneriat cu VDT Construct si Edimar Atletic Club.

14425397_670313563124391_6071135992934221586_oLa competitie au luat startul 12 echipe ce au fost impartite in trei grupe –

GRUPA A: VDT Construct (ocupanta locului 3 la prima editie), CERT Construct, RCS & RDS si Policolor Distributie Vopsea;

GRUPA B: Inter Conti Avastar Suceava, ENG Construct, Auchan City si Fier Otel Construct;

GRUPA C: Epirotiki (invingatoarea primei editii), Plasty Prod, Arproex si Smart Design.

Dupa doua zile de meciuri spectacol si goluri de generic, finala mare a adus fata in fata pe Inter Conti Avastar Suceava si Epirotiki. La capatul unui meci decis dupa prelungiri sucevenii s-au impus cu 4 la 1 dupa ce la finele celor doua reprize regulamentare scorul a fost egal 1 la 1. Omul meciului a fost Lucian Burlacu de la Avastar Suceava zis si Mutu care a facut ce a vrut cu apararea celor de la Epirotiki.

” Jucam de mult timp impreuna si cred ca s-a vazut. Vrea sa felicit organizatorii si in primul rand restul echipelor participante. A fost un nivel extrem de ridicat si suntem foarte fericiti ca am castigat” a declarat Lucian Burlacu

” Crestem de la editie la editie si asta ne bucura. Vrem sa organizam la Constanta un super turneu in primavara sau in vara la care sa invitam cele mai bune echipe din tara.” a declarat Vasile Ivan manager VDT Construct.

Pe locul trei a venit Auchan City care a trecut in finala mica de ENG Construct cu 2 la 1. La final s-au oferit si cateva premii special dupa cum urmeaza:

Cupa Constructorului – Premii individuale

Cea mai spectaculoasa echipa – Policolor Vopsea Distributie

Cea mai Fair-Play echipa – Plasty Prod

Cea mai frumoasa galerie – Fier Otel Construct

Cel mai bun portar – Marius Pauna (RCS&RDS)

Cel mai bun fundas – Viorel Chivu ( ENG Construct)

Cel mai tehnic jucator – Lucian Burlacu (Inter Conti Avastar Suceava)

Golgheterul competitiei – Florin Varzaru (Epirotiki)