In acest week-end pleaca la drum editia a II-a a Cupei Marii Negre la ciclism. Competitia organizata de Clubul Bilal Constanta in parteneriat cu Asociatia Black Sea Equilibrium se adreseaza copiilor de la 5 la 18 ani.

” Ciclismul in Dobrogea nu are cum sa moara, sunt mult prea multi iubitori ai acestui minunat sport. Invitam cat mai multi copii la eveniment. Sunt sigur ca doar prin astfel de evenimente vom putea reveni acolo unde am fost odata. Sunt multi copii talentati noi trebuie doar sa ii descoperim.”

logo-ciclismPrima etapa va avea loc, sambata 1 octombrie, in parcarea Maritimo Shopping Center. Vor fi patru categorii de varsta: 5-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani si respectiv 15-18 ani masculin si feminin. Primul start va avea loc la ora 10.00

„Fiecare copil va primi cate un kit de participare extrem de bogat. Prin astfel de evenimente incercam sa le oferim copiilor nosti un mod de viata sanatos.” a declarat Ana Maria Toma directoarea de marketing a clubului Bilal.

Ca si la prima editia, Cupa Marii Negre va avea si in acesta toamna tot trei etape, a doua fiind programata pe 8 octombrie, iar a treia pe 15 octombrie si se vor intocmi clasamente per etapa si clasament general. Taxa de participare este de 15 ron per etapa sau 30 de ron pentru toate cele trei etape.

” Incercam sa facem din acesta competitie una de traditie. Anul viitor vrem sa refacem puternica echipa a Constantei de ciclism. Din martie 2017 vom avea din nou o Federatie cu acte in regula si vom porni din nou pe dumul spre performata.” a incheiat Victor Banescu.

Din acesta toamna s-a alaturat proiectului si Crucea Rosie Romania Filiala Constanta care va asigura asistenta medicala.

” Suntem alaturi de orice eveniment sportiv si mai ales de unul care se adreseaza copiilor. Suntem incantati de acest parteneriat.” a declarat Carmen Lungu presedinta Crucii Rosii Constanta.