Suzuki SX4 este masina oficiala la Paltinis 1000, cea mai tare cursa de sprint pe 1.000 metri. Noul Suzuki SX4, lansat in luna septembrie si in Romania, este masina oficiala la Paltinis 1000, probabil cea mai tare cursa de sprint pe distanta de 1.000 metri.

maxresdefaultSuzuki Romania, este partener oficial la prima editie a cursei de sprint pe 1.000 metri, care se va desfasura pe 15 octombrie pe partia de schi Oncesti, din statiunea montana Paltinis, iar noul SX4 este masina oficiala a competitiei. Suzuki Romania sustine in premiera un concurs de alergare.

Organizatorii competitiei vor folosi noul SX4 pentru transportul voluntarilor in punctele cele mai dificile ale traseului, dar si a echipelor de siguranta, exploatand astfel la maximum capacitatile noului model. Modelul SX4 este echipat cu sistemul ALLGRIP, un sistem de tractiune integrala care optimizeaza stabilitatea pe diverse drumuri si conditii meteorologice, fiind alegerea perfecta pentru provocarile unei competitii de alergare care se desfasoara, in urcare, pe o partie de schi.

„Concursurile de alergare se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare in Romania, iar ideea de a fi partenerii unei competitii complet atipice se potriveste perfect cu spiritul marcii Suzuki. SX4 este modelul ideal pentru cei care isi doresc o masina spatioasa cu care sa nu mearga doar la birou, ci cu care sa poata evada in weekend impreuna cu familia fie la un concurs de alergare, fie intr-o alta aventura”, a spus Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Cursa Paltinis 1000 este prima cursa de sprint in urcare pe distanta de 1.000 metri si se va desfasura pe data de 15 octombrie pe partia de schi Oncesti, iar startul se va da de pe platoul de langa Telescaunul Paltinis la cota 1.430 m. Punctul de sosire este in varful partiei la cota 1.671 m, traseul parcurs in alergare fiind de 1.000 de metri, cu o diferenta de nivel de la start la sosire de 241 m.

Inscrierile se pot face online, pe site-ul www.paltinis1000.ro, pana pe 12 octombrie, si la fata locului, in ziua desfasurarii competitiei. La competitie pot participa alergatori incepand cu varsta de 16 ani, dar pentru cei sub 18 ani este nevoie si de acordul parintilor pentru a lua startul.