Sambata, 29 octombrie, se va desfasura la Buftea cea de-a 3-a editie a Duatlonului organizat de Asociatia Pegas Triatlon Club. Aceasta editie a duatlonului, impreuna cu Triatlonul din vara, intregeste seria evenimentelor sportive organizate in orasul Buftea.

pegas-triatlon-bufteaSportivii amatori vor putea participa alaturi de profesionisti la proba individuala sau in stafeta.
Cu aceeasi ocazie, ca si la Triatlonul din vara organizat tot la Buftea, si copiii se vor putea intrece in alergare, cu starturi separate si pe distante adecvate varstei acestora.

Concurentii de la Duatlon vor alerga 4 km, apoi vor pedala 20 km si vor incheia cu inca o proba de alergare tot de 4 km.

Startul si sosirea vor avea loc in dreptul Calului Balan iar traficul rutier va fi oprit pe perioada derularii competitiei pe str. Independentei, str. Stirbei Voda, str. Closca, str. Horia si Aleea cu brazi.

Cu totul inedit pentru astfel de concursuri, dar devenit traditie la Buftea, organizatorul cu sprijinul Primariei Buftea ofera o reducere de 50% a taxei de inscriere pentru persoanele de sex feminin precum si pentru concurentii cu domiciliul in localitatea gazda, Buftea.
Detalii suplimentare despre inscrieri si program se regasesc pe pagina competitiei, la http://www.duathlon.ro/, dar si pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv https://www.facebook.com/PegasDuatlon/.

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Buftea, Redis, Silkat, Sloop, Fundatia Emag, NoStress Events, Modernism, Domeniul Stirbey, Sailfish, Trimag, Adrenallina.ro.