Pentru a incuraja in mod deosebit practicarea sporturilor pe gheata in randul celor mici si a le crea acestora obisnuinta de a face miscare, asigurandu-le astfel premisele pentru o dezvoltare armonioasa, copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani au acces gratuit la patinoarul Telekom Arena, in timpul programului cu publicul.

Pentru siguranta copiilor, accesul pe gheata se va face obligatoriu cu patine duble si casca de protectie, care vor fi puse la dispozitie doritorilor la patinoar.

De asemenea, grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj, beneficiaza de gratuitate la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului.

Patinoarul Telekom Arena este deschis pentru publicul larg de luni pana vineri intre orele 19:00-20:40, iar sambata si duminica in doua intervale orare, 11:00-12:40 si 18:00-19:40.
Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Garii Odai (Otopeni), vizavi de Aeroportul International Henri Coanda.

Initiativa Fundatiei Ion Tiriac de a face sporturile pe gheata accesibile celor mici este sustinuta de: Telekom Romania, Allianz-Tiriac, Dedeman si Skoda.

Fundatia Tiriac este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care s-a nascut la initiativa si din dorinta domnului Ion Tiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si tinerilor din Romania. Activitatile fundatiei sustin, de asemenea, societatea in ansamblul sau, oferind suport persoanelor aflate in situatii dificile de viata. Mai multe detalii despre activitatea fundatiei se regasesc pe www.fundatiaiontiriac.ro.