Pe 4-5 martie va avea loc prima editie a Spring Yoga Festival, primul festival care sarbatoreste primavara si noile inceputuri printr-un program de doua zile de clase si conferinte de yoga cu unii dintre cei mai buni douazeci si trei instructori din Bucuresti si din tara. Misiunea festivalului este sa aduca impreuna oameni frumosi cu aceeasi dorinta de a renaste, de a se redescoperi cu fiecare respiratie si si cu fiecare miscare armonioasa a corpului.

 

Michelle Dumitru , instructor yoga certificat de YAI USA (RYT 200), instructor de yoga pentru copii si familie certificat de YAI USA(32H RCYT), psiholog, educatoare, pasionata de pictura, arta fotografica,Yoga, Ayurveda si Dezvoltare Personala. Este fondatoarea conceputului MikaZen(ex AnandaYogafr) „Yoga pentru tine si familia ta” si organizatorul Spring Yoga Festival.

Programul complet al Spring Yoga Festival este publicat pe site-ul acestuia si include urmatorii instructori si speakeri:

Ioana Hudita, Darius Moldovan, Dora Dinu, Dana Tupa, Corina Doka, Dana Mirza, Corina Doka, Andreea Pautov Ionita (Suntuncopac), Dana Nedelcu, Ana Popescu, Marius Vornicescu, Michelle Dumitru, Monica Tudora, Ștefan Nicolaescu, Marius Constantinescu, Madalin Bratu, Maria Cristina Antonescu, Ioana Mateescu, Raluca Nicolaescu, Simona Cosma, Mirela Muntianu, Jordan Danielescu (A.C.T.M.N.) si Vasile Scarpet.

Elena Stoica va acompania cu acorduri de vioara cateva clase iar la finalul festivalului, va avea loc un concert de Handpan (Space Drum), sustinut de Carlos Daniel.

In cadrul festivalului va avea loc si un mic targ cu produse naturale-bio Solaris, mala Mind Beads si accessorii Mazdrunka Jewels, parfumatele produse Organic Joy, tatuaje semipermanente TattooArt By Anne, unturi si uleiuri naturale Alema Bio si carti de la Editura Bo Yang. Evenimentul este sustinut de platforma Yogaonline.ro si de Palatul Universul Bucuresti.

Festivalul este dedicat femeilor, dar se adreseaza tuturor persoanelor interesate de yoga si dezvoltare personala, cat si copiilor, indiferent de varsta sau de experienta in practica yoga.

Locatia evenimentului este Palatul Universul, etaj 5, strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25 (langa Parcul Cismigiu), Bucuresti.

Accesul la festival se face prin achizitionare de abonamente, fiind disponibile patru tipuri: 3 clase la pretul de 147.90 lei, 5 clase la 199,00 lei, 8 clase la 244.90 lei si acces complet la festival pentru 389.00 lei. Astazi a fost lansata prima campanie, valabila trei zile, cu o reducere de 15% pentru toate tarifele.

Despre oranizatori – echipa MikaZen formata din:
Michelle Dumitru, instructor yoga acreditat YAI USA (RYT 200) si yoga pentru copii si familie YAI USA, psiholog, educatoare, pasionata de pictura, arta fotografica, Ayurveda si dezvoltare personala.
Adriana Lacea, explorator al emotiilor transmise de natura, practicant de respiratie constienta si bucurie la „Art of Living Romania”, instructor yoga acreditat YAI USA (RYT 200).
Maria Monica Sicoe, specialist Marketing si entuziasmata de yoga si devoltare personala prin orice metoda creativa.
Violeta Buda, pasionata de tot ce inseamna viata si frumos, vesnic in cautarea unor noi oportunitati de dezvoltare.