“Crosul pentru viata” 2017 este un eveniment sportiv caritabil organizat de catre Asociatia Studenti pentru viata in colaborare cu Pegas Triatlon Club, al carui scop este acela de a atrage atentia asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viata, promovand totodata, un stil de viata sanatos si echilibrat.

A treia editie a Crosului pentru Viata va avea loc in data de 18 martie 2017Inscrierile sunt deschise!

Sprijinirea unui numar de 10 mame si 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de baza: alimentatie, igiena, utilitati, consultatii medicale. Suportul acordat de catre Studenti pentru viata include si actiuni in zona de consiliere in vederea orientarii profesionale si a incluziunii sociale. Suma minima necesara este de 10.000 Ron.

Asigurarea unui fond de urgenta pentru situatiile de criza, din ce in ce mai frecvent aparute. Pentru ca Asociatia Studenti pentru viata sa isi desfasoare optim activitatile, existenta acestui fond este o conditie mai mult decat necesara

Te asteptam cu drag sa te bucuri alaturi de organizatori de beneficiile unei curse de alergat, promovand viata, ajutand femei si familii sa depaseasca momentele delicate si sa se reintegreze in societate. Sprijina si tu ambasadorii cauzei, printr-o donatie!

Bilant Crosul pentru Viata 2016

Pe 19.03.2016, 120 de alergatori cu zambetul pe buze luau startul la Crosul pentru Viata, eveniment caritabil organizat de Asociatia Studenti pentru viata, pentru sprijinirea femeilor si familiilor aflate in situatii de criza. La ceva timp dupa “seniori”, au tasnit ca din pusca Cercetasii de la Centrul Local Sfantul Nicolae. S-a strans suma de 4.633 lei, din care 890 lei prin intermediul platformei Galantom.
Dupa scaderea cheltuielilor cu organizarea si luarea in calcul a sponsorizarilor primite, suma ramasa este de 3.783 lei.