Incepand cu luna martie a acestui an, Telekom Arena si Tiriac Collection au incheiat un parteneriat prin care toate persoanele care achizitioneaza bilet de intrare la patinoar beneficiaza de un voucher de acces gratuit la galeria care cuprinde colectia auto a domnului Ion Tiriac, valabil timp de 7 zile calendaristice.

Avand in vedere proximitatea celor doua locatii, parintii pot profita de oportunitate si pot organiza pentru cei mici un program benefic pentru sanatatea si dezvoltarea acestora. O sesiune de patinaj pe gheata singurului patinoar de dimensiuni olimpice din zona Bucuresti-Ilfov poate fi urmata de o dupa-amiaza educativapetrecuta in familie la galeria Tiriac Collection, care reuneste automobile si motociclete remarcabile, adevarate repere pentru evolutia industriei auto.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj, beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului. Programul pentru publicul larg este de luni pana vineri in intervalul 19:00-20:40, iar sambata si duminica accesul celor care doresc sa practice patinajul de agrement se face in doua intervale – 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.
Detalii suplimentare despre patinoar pot fi accesate la adresa www.fundatiaiontiriac.ro sau pe pagina de facebook.

Tiriac Collection, prima galerie auto personala deschisa in Romania, situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289, reuneste in permanenta peste 150 de modele emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.
Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Detalii suplimentare despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro si pe pagina de facebook a galeriei.