Incepand cu anul 1941, data de 17 noiembrie devine Ziua Internationala a Studentilor in memoria studentilor care si-au pierdut viata in lagarele de concentrare. Aceasta este ziua in care studentii au revolutionat intreaga societate, devenind un simbol al puterii si implicarii active a acestora.

Pentru ca printre prioritatile studentilor (pe langa educatie, incluziune sociala, angajabilitate, inovare, voluntariat, cultura) se numara sportul si educatia pentru sanatate, Social Gym doreste ca in acest an sa se alature initiativei de a sarbatori Ziua Internationala a Studentillor printr-un eveniment dedicat pentru a-i incuraja pe tineri spre adoptarea unui stil de viata activ si sanatos.

banner-ziua-internationala-a-studentilorPe 17 noiembrie, alege sa te exprimi liber si sa te distrezi prin sport, alatura-te comunitatii Social Gym si participa la una sau mai multe din clasele din programul special.

Intrarea este libera pentru toti studentii!

HAPPY HOURS! In data de 17 noiembrie toti studentii vor beneficia de discount-uri la abonamentele Social Gym: 30% la achizitionarea abonamentului cu acces nelimitat la fitness de tip Day Time si 20% pentru orice abonament de tip P.M.

Mai multe informatii despre Ziua Internationala a Studentilorputeti afla accesand site-ul www.socialgym.ro.

Parteneri media: actionamresponsabil.ro, romaniapozitiva.ro, stiriong.ro  galasocietatiicivile.ro, succespentruromania.ro, iQOOL.ro

Organizatii studentesti partenere: AEGEE – Asociatia Studentilor Europeni, BEST – Board of European Students of Technology, ASISB – Asociatia Studentilor in Ingineria Sistemelor Biotehnice, ASGG – Asociatia Studentilor Geologi si Geofizicieni, ASPSE – Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, SSFB – Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti, A.T.I.V – Asociatia Tineri in Viitor.

—-

DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie socialainfiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Socialain cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate.