8460 de liceeni din intreaga tara isi vor disputa anul acesta titlul de campioni, in cea de-a 6-a editie a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competitie de fotbal in sala a ajuns deja in faza regionalelor, acolo unde cele mai bune echipe se lupta pentru a castiga o super experienta de fotbal la Londra. Anul acesta, Cupa Coca-Cola a stabilit un nou record- de 564 de echipe inscrise, dintre care 417 echipe de baieti si 147 echipe de fete.

Cel mai mare numar de echipe inscrise – 44- a fost la Bucuresti, urmat in topul numarului de echipe inscrise de centrele regionale. Fie ca vorbim de Targu Mures, Botosani, Constanta sau Timisoara, toate aceste orase sunt acum transformate in orasele in care inimile bat numai pentru fotbal.

„Anul acesta avem parte de o experienta de fotbal unica. A devenit deja o traditie ca, de la an la an, numarul echipelor inscrise sa fie din ce in ce mai mare, lucru care ne bucura, dar ne si responsabilizeaza in acelasi timp. De asemenea, numarul celor care urmaresc meciurile Cupei din tribune a crescut constant de la prima editie a acestei competitii, iar anul acesta putem spune ca le-am pregatit o experienta unica. Ne dorim in continuare ca pasiunea pentru fotbal sa fie rasplatita pe masura, tocmai de aceea am pregatit pentru campionii acestei editii premii impresionante.”– a declarat Daria Gonta, Brand Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Castigatorii de anul acesta ai competitiei, o echipa de fete si una de baieti, vor putea trai o super experienta de fotbal, in Londra.

Campionii au, cu siguranta, de ce sa se mandreasca, pentru ca, la inceputul competitiei au fost 564 de echipe inscrise. Finala va avea loc, anul acesta, in weekend-ul 3-4 iunie, in Parcul Tineretului din Bucuresti si va cuprinde si momente speciale dedicate tuturor celor pasionati de fotbal .

Programul Cupei Coca-Cola 2017:

6 mai –28 mai: Faza regionala. Meciurile vor avea loc in Targu Mures, Botosani, Timisoara si Constanta.
3 – 4 iunie: Faza finala. Evenimentul se va desfasura in Parcul Tineretului din Bucuresti.

Sursa Foto: www.facebook.com/cupacocacolamm/photos