Conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti a organizat o conferinta de presa la hotelul Mercury inaintea plecarii echipei feminine de handbal la final fourul Ligii Campionilor de la Budapesta. Au participat directorul general Alin Petrache, antrenorul Per Johansson, jucatoarele Paula Ungureanu, Oana Manea si Isabelle Gullden.

Petrache a tinut sa multumeasca fanilor si publicului care le-au sustinut pe handbaliste la meciurile de pe teren propriu din grupa si fazele urmatoare. Totodata, a multumit sponsorilor, Consiliului General al Primariei si primarului care au fost, la randul lor, alaturi de echipa.
In privinta spectatorilor romani care vor fi in tribunele arenei din capitala Ungariei a mentionat ca numarul acestora va fi de aproximativ 1.500, desi biletele distribuite prin reteaua eventim au fost de numai 600. Toti vor sta intr-un sector special pregatit de gazde. Desi obiectivul propus de conducere a vizat doar calificarea in final four, jucatoarele si-au exprimat speranta ca vor castiga pentru a doua oara consecutiv finala.
In legatura cu bonusurile oferite in cazul unui succes, acestea vor fi mai mici fata de anul trecut. Oficialul aprecia ca atmosfera din tribune va fi cu totul alta fata de meciul din sferturi cu Ferencvaros.
Johansson considera ca prezenta echipei pentru a doua oara consecutiv la final four este o performanta. Care poate fi repetata de aceste jucatoare experimentate, desi adversarele se anunta mai puternice fata de precedenta editie. „Am incredere totala in echipa” a conchis tehnicianul.
Desi deocamdata se gandeste doar la meciul cu Vardar Skopje, Manea si-ar dori sa joace finala cu Buducnost Podgorica, la care evolueaza viitoarea lor colega Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2016.
„Anul trecut am jucat ambele partide sub o presiune imensa. Acum avem experienta necesara pentru a aborda meciurile cu o alta mentalitate oferita de valoarea grupului”.
Ungureanu a adaugat: „Daca ajungem in finala, nu vom mai simti oboseala acumulata pe drum si emotiile inerente unui asemenea eveniment. Sper sa existe o atmosfera placuta in tribune, iar presiunea salii sa fie un lucru benefic pentru noi, simtindu-i aproape pe romanii care ne vor incuraja din tribuna.”
„Imi doresc foarte mult acest trofeu” a completat suedeza Gullden. „Vom intalni echipe valoroase, dar am incredere in colege ca vom reusi sa castigam ambele confruntari”.
CSM Bucuresti va juca sambata, de la ora 18,30, cu Vardar Skopje, dupa meciul dintre Gyori Audi ETO si Buducnost Podgorica.  Castigatoarele isi vor disputa a doua zi trofeul pus in joc, iar invinsele se vor duela pentru medalia de bronz.