Copiii pasionati de fotbal au acum inca un loc unde pot pasi catre fotbalul de performanta: Școala de fotbal Lucian Sanmartean – Lumina, un nou proiect marca Lumina Institutii de Invatamant. La inaugurarea noii Școli de fotbal au fost prezenti, printre altii, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, si ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca.

„Acest proiect demonstreaza ca se poate. Mediul privat poate incuraja sportul si va multumesc ca va ganditi la sport. Deschiderea Școlii de fotbal Lucian Sanmartean e un model de buna practica. Societatea are nevoie de modele pe care sa le promovam, sa le dam incredere tinerilor. Lucian Sanmartean este un model. Am incredere in acest proiect. Va felicit pentru exemplul de buna practica pe care-l dati. Va sunt partener si sustinator”, a declarat ministrul Marius Dunca.

Felicitari si incurajari au venit si din partea presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, prezent la evenimentul desfasurat la Liceul International de Informatica Bucuresti:

„Am fost incantat sa-i cunosc pe cei care conduc aceste institutii de invatamant performante. Sa va asumati acelasi obiectiv si in fotbalul de performanta. Lucian e un model. Combinatia Lucian Sanmartean – Lumina reprezinta un parteneriat model. Vrem sa regasim acest model in cat mai multe locuri”.

Despre obiectivele Școlii de fotbal a vorbit chiar Lucian Sanmartean, cel care se va implica direct in buna functionare a acestui proiect:

„Ne dorim educatie si sport pentru noua generatie, sa-i ajutam sa-si descopere drumul in viata. La 6 ani, tatal meu m-a luat de mana si m-a dus la fotbal, ajutandu-ma sa-mi gasesc drumul in viata. La acesta scoala de fotbal vreau sa ii ajutam si noi pe copii sa fie mai buni”.

Școala de Fotbal Lucian Sanmartean este deschisa tuturor copiilor pasionati de fotbal, cu varste incepand de la 6 ani, fete si baieti. Școala va beneficia de antrenori de specialitate, licentiati UEFA, absolventi ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport, asigurandu-se astfel o pregatire de inalta calitate. Copiii vor beneficia de cele mai bune conditii de antrenament si vor fi pregatiti pentru a participa la competitii corespunzatoare varstei.
La Școala de fotbal Lucian Sanmartean, sportul de performanta si educatia de calitate vor fi parteneri pe tot parcursul dezvoltarii acestui proiect. Deviza „Excelenta in educatie, excelenta in sport” reprezinta fundamentul acestui proiect menit sa aduca mai aproape de copii si sportul, si scoala.

Material furnizat de FRF prin Departamentul de Comunicare. 

http://frf.ro/comunicate/comunicate-frf/fostul-international-lucian-sanmartean-sia-deschis-o-scoala-de-fotbal-id23384.html