Colaborarea dintre sectia de ciclism de la Dinamo si echipa BikeXpert Racing Team, creata in 2013 pentru a sprijini rutierii amatori si profesionisti, a dus la incheierea unui parteneriat acceptat de conducerea clubului bucurestean. Noua echipa, Dinamo BikeXpert Racing team a fost prezentata joi in cadrul unei conferinte de presa.

 

Team managerul Catalin Sprinceana a mentionat ca in cadrul echipei activeaza 55 de sportivi, cadeti, juniori si seniori, o buna parte dintre ei pregatindu-se pentru Mondialele de Mountain Bike programate peste doua saptamani in Cehia, la Nove Mesto. Vor urma etape de Cupa Mondiala rezervate juniorilor si categoriei de varsta under 23 si competițiile interne, dintre care retin atentia Campionatele Nationale de sosea si de Mountain Bike, organizate de federatia de specialitate. Antrenorul Razvan Juganaru a anuntat ca va participa ca sportiv, ocupandu-se si de pregatirea echipei, avand ca obiective cat mai multe clasari pe podium, dar si organizarea unor concursuri. Se doreste crearea unei scoli de ciclism, pornind de la copii și juniori.
MB__01George Cosac, presedintele clubului Dinamo, s-a referit la o parte din istoria sectiei de ciclism, care a dat nume mari ca Gabriel Moiceanu, Teodor Vasile sau Mircea Romascanu, concluzionand ca-si doreste ca sportivii de astazi sa formeze o echipa capabila sa devina numarul 1 in Romania.
A urmat prezentarea noii echipe, din randurile carora i-am retinut pe Alexandru Stancu, Madaras Attila, Ede Molnar sau Calina Bontar, de la categoria Elite.
Foto:Mihai Neacsu