A doua zi de competitie in cadrul Campionatului European de Tir cu Arcul pentru Tineret, de pe Stadionul Dinamo din Capitala, a programat miercuri 20 iulie meciurile eliminatorii din probele pe echipe la arc olimpic si arc compound pentru cele doua categorii de varsta: cadeti – pana la 17 ani si juniori – varste cuprinse intre 18 si 20 de ani. 

04 TIR CU ARCUL ziua II - 20.07.2016Competitia a debutat in sesiunea de dimineata cu meciurile din optimi, ajungand pana la finalul zilei cand au fost programate meciurile pentru medaliile de bronz.

La juniori – arc olimpic, in concursul baietilor, Rusia a cucerit medaliile de bronz urmand ca finala sa se dispute sambata intre Franta si Olanda. La feminin Ucraina a prins locul 3, in timp ce aurul se va disputa intre Franta si Rusia.
In probele cadetilor la arc olimpic, la baieti Franta a luat bronzul, iar finala se desfasoara intre Slovenia si Spania, iar la fete avem locul 3 pentru Marea Britanie si o lupta pentru titlul continental intre Italia si Germania.

La arc compound, la juniori Marea Britanie a castigat finala mica, urmand ca sambata sa avem parte de marea finala intre Spania si Suedia. Iar la junioare, Turcia a luat bronzul, la o categorie in care Rusia si Marea Britanie vor lupta pentru aur.
In concursul cadetilor, la baieti Rusia a cucerit bronzul, iar finala va fi intre Turcia si Marea Britanie. La fete locul 3 pentru Estonia si finala sambata intre Rusia si Italia.

Urmeaza joi probele individuale si cele pe echipe mixte.

Va reamintim ca in cadrul Campionatelor Europene de Tir de la Bucuresti este disponibil pe teren semnal WiFi prin intermediul caruia vor putea fi accesate in timp real rezultatele din competitie: Live Info System.
Federatia Romana de Tir cu Arcul va ofera mai multe informatii pe site-ul sau oficial: http://romanian-archery.ro/results/

Sursa foto: site-ul oficial www.dutchtarget.com (instantanee fantastice, de clasa mondiala, pe http://dutchtarget.smugmug.com/)