Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) va invita joi, 28 iulie a.c., incepand cu orele 09:30, la dezbaterea publica: Sportul in Romania. Abordare participativa in modificarea si completarea Legii nr. 69/2000 – Legea educatiei fizice si sportului, organizata cu scopul crearii cadrului de dialog in vederea integrarii opiniilor persoanelor interesate in acest important document pentru viitorul sportului din Romania. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, Sala Rapsodia, etaj 1.mts-logo

In deschiderea evenimentului, reprezentantii Ministerului Tineretului si Sportului vor prezenta principalele aspecte continute in proiectul de modificare si completare a Legii nr. 69/2000 – Legea educatiei fizice si sportului, varianta supusa dezbaterii publice fiind disponibila pe pagina de internet a MTS la adresa: http://mts.ro/proiecte-legislative-in-dezbatere-publica/.

Dezbaterea publica, moderata de Ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru, isi propune imbunatatirea cadrului legal prin atingerea unui consens societal asupra ariilor prioritare si a tipurilor de interventii concrete continute de viitoarea lege de modificare si completare a Legii nr. 69/2000 – Legea educatiei fizice si sportului.

Regasiti in atasament agenda evenimentului.

Agenda-eveniment1

Va rugam sa confirmati participarea pana la data de 26 iulie 2016 – persoana de contact – Mihai Capatina, 0799 890 050, mihai.capatina@mts.ro, mentionand numele, structura si datele de contact ale persoanelor pentru care se face confirmarea. Persoanele care doresc sa trimita, inainte de eveniment, puncte de vedere scrise privind proiectul de act normativ supus consultarii publice sunt rugate sa expedieze materialele la adresa mihai.capatina@mts.ro si cristina.ricu@mts.ro.