Romania are onoarea sa gazduiasca anul acesta a-8-a editie a Campionatului Mondial de Pole Sport & Fitness. Pole sport si fitness este un sport complex, considerat in acelasi timp si o forma de arta perfomativa. Odata cu trecerea in noul mileniu, acest sport a devenit din ce in ce mai popular, atat ca forma de fitness cat si ca sport competitiv practicat de tot mai multe persoane, in intreaga lume.

image10758
 La acest campionat vor participa atleti din 27 de tari din 5 continente, iar juriul va fi international( Franta, Italia, Rusia Ucraina, Spania)
Organizatoarea acestui campionat mondial Kay Penney , este fondatoarea companiei internationale Pole Passion, lider in acreditarea si formarea instructorilor de Pole Sport si Fitness. Pretul unui bilet  este 80 RON (info: http://startickets.ro )
„Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie importanta evenimentului in dezvoltarea acestui sport in Romania. Asteptam in 16 septembrie, orele 15.00, la Palatul Copiilor din Bucuresti, sa vina cat mai multi spectatori. Vor avea ce sa vada!”, ne-a declarat Nadia Budurusi, organizatorul roman al acestei competitii de anvergura mondiala.
In prealabil, in data de 10 septembrie 2016, tot la Palatul Copiilor, in organizarea Nadia Budurusi Sport Academy se va desfasura Miss Pole Dance Romania, concurs care va stabili cine va reprezenta tara noastra la competitia mondiala.image10757