Ministrul afacerilor interne, Petre Toba s-a intalnit azi, la sediul CS Dinamo Bucuresti, cu sportivii dinamovisti care au participat in lotul Romaniei la Olimpiada de la Rio, ocazie cu care i-a felicitat pentru contributia lor concretizata in obtinerea unei medalii de aur (in lotul de scrima fete), a unei medalii de argint (echipa de tenis, dublu baieti) si a unei medalii de bronz (echipa de fete la canotaj).cs dinamo 1

„Este foarte multa munca in sportul de performanta si de aceea va apreciez pe toti cei care ati reprezentat Romania. Va recunoastem eforturile si ma bucur ca CS Dinamo a fost principalul contributor la rezultatele delegatiei Romaniei de la aceasta Olimpiada. Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru Club si pentru tara” a declarat ministrul Petre Toba cu aceasta ocazie.

De asemenea, ministrul afacerilor interne le-a transmis multumiri tuturor celor care le-au fost alaturi sportivilor CS Dinamo Bucuresti in aceasta competitie – antrenori, tehnicieni, familii.

Cei 15 sportivi si antrenori au primit din partea conducerii ministerului, Placheta de Onoare a MAI, cea mai importanta distinctie a Ministerului Afacerilor Interne.

La evenimentul organizat in sala trofeelor CS Dinamo Bucuresti au participat doamna Elisabeta Lipa, ministru al tineretului si sportului, George Cosac, presedintele CS Dinamo Bucuresti, reprezentanti ai conducerii MAI, sportivi si antrenori.

La Jocurile Olimpice de vara de la Rio au participat 103 de sportivi romani care au concurat in cadrul a 15 sporturi, dintre acestia 24 sunt legitimati la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti.