Editia cu numarul 6 a Memorialului „Traian Nadasean” la kaiac-canoe s-a bucurat de prezenta a 113 sportivi, reprezentand 17 cluburi, care s-au intrecut la 30 de probe de kaiac si canoe. I-au urmarit si aplaudat la Complexul Sportiv National „Nicolae Navasart” personalitati de ieri si de azi din lumea sportului.

Reprezentantii clubului bucurestean Olimpia – care a organizat evenimentul, cu sprijinul Directiei Municipale de Tineret si Sport si Federatiei Romane Sportul pentru Toti -au ocupat primul loc in ierarhia pe medalii, urmati de cei de la Clubul Sportiv Scolar Turnu Magurele si Sportul Studentesc Bucuresti.

Printre invitati s-au aflat generalul in rezerva Marin Dragnea, fost sef al sportului romanesc inainte de 1990, Ioan Barladeanu, presedintele Federatiei Romane de Kaiac-Canoe, Leon Rotman, dublu campion olimpic la canoe, Igor Lipalit, fost antrenor al lotului national de canoe, Daniel Stoian, fost kaiacist, in prezent consilier al ministrului Tineretului si Sportului, Petre Capusta, vicecampion olimpic la canoe dublu in 1980, Coste Cosnita, campion mondial si european cu barca de kaiac 4 etc.

Alti fosti kaiacisti si canoisti s-au aflat printre sponsorii acestui eveniment reusit.  Adrian Popescu, director adjunct al complexului cunoscut sub numele de „baza veche”, a fost din nou alaturi de organizatori.