Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon”, eveniment de traditie in lumea golfului amator din Europa de Est, desfasurata in premiera pe terenul de la Clubul Diplomatic din Bucuresti, a fost castigata de Nick Eftimie, cu un scor total de -2 (gross score), fata de scorul terenului pe cele doua tururi ale competitiei. Castigatorul a fost recompensat cu un premiu constand intr-o croaziera de sapte zile pe Marea Mediterana pentru doua persoane, premiu oferit de Croaziere.net, sponsor al competitiei.

nick-eftimie-castigator-cupa-dpga-2016-175 de jucatori din mai multe tari, printre care Australia, Coreea de Sud, Franta, Germania, Mexic, Norvegia si Romania au luat startul la Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2016. Competitia a avut loc duminica, 25 septembrie 2016 si a avut, pe langa diviziile de seniori, o competitie pentru juniori care a devenit traditie in cadrul turneului la care au participat copii care joaca golf de mai multi ani, dar si juniori care au primit lectii in 2016 la Clubul Diplomatic din parcul Herastrau din Bucuresti; ei au fost la prima participare intr-o competitie. Editia de anul acesta a inclus si o categorie destinata doamnelor, unde castigatoare a fost Catalina Jigman.

“Am mutat turneul Academiei de Golf Demis Papillon la Bucuresti si am avut o cerere cu mult peste capacitate. Dupa opt editii, pot spune ca a devenit un eveniment important in golful din regiune, atat pentru membrii Academiei, cat si pentru cei apropiati acestui sport. Sunt cu atat mai bucuros cu cat foarte multi dintre cei prezenti au pornit in golf sau au facut un progres real in joc prin lectiile pe care le predau la Academie, iar acum isi desfasoara activitatea la Clubul Diplomatic din Bucuresti”, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei.

1238075_574821565886667_1146743029_n
Sursa Foto: https://www.facebook.com/demis.papillon

Aceasta este prima editie a competitiei care se desfasoara in Romania, ultimele sapte editii ale competitiei avand loc pe terenurile Tracian Cliffs si Lighthouse de langa Balcic in Bulgaria.

“Odata cu mutarea Academiei la Bucuresti, imi propun sa dezvolt intr-un ritm mult mai accelerat pregatirea jucatorilor, atragerea juniorilor catre golf, Bucurestiul avand un potential enorm. Este un sport foarte frumos, stai mult in natura si progresezi intr-o lupta pe care o duci cu tine, cu performantele tale, iar acest lucru construieste sportivi si oameni frumosi. Pe asta ma bazez in atragerea elevilor de la scolile din tot Bucurestiul”, a mai spus Demis Papillon.

Rezultatele turneului 2016 al Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”:

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2016
Editia a opta, 25 septembrie 2016, Clubul Diplomatic, Bucuresti
 
CASTIGATOR: Nick Eftimie
 
Net Strokeplay Divizia A
1. Dorin Mateiu
2. Yang Seung
3. Claudiu Stroe

Partenerii competitiei din acest an care au acoperit premiile, dar si organizarea turneului alaturi de Academia de Golf “Demis Papillon” sunt BBTR, Capra Nera, Crama Oprisor, Croaziere.net, Parmafood si Rifco Trading.
Mai multe detalii legate de Academia de Golf “Demis Papillon”, gasiti aici: http://www.demigolf.ro/.
Mai multe detalii legate de activitatea lui Gary Edwin, gasiti aici: garyedwin.com, iar informatii despre lectii sau demonstratii, gasiti aici: https://www.youtube.com/user/garyedwingolf/videos.