Dreamer’s Darts Cup, competitia-premiera care va avea invitat un fotbalist emblematic de la FC Liverpoolafis-competitie

Prima editie a Cupei Dreamer’s, organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Darts, va avea loc sambata, la Beraria H. Toti iubitorii acestui sport care au peste 18 ani isi dau intalnire incepand cu ora 9:45 si se pot inscrie pana la 11:00, achitand taxa de participare de 60 lei (masculin) si 40 de lei (feminin).

Valoarea totala a premiilor se ridica la 14.000 de lei, o suma record pentru competitiile interne, iar organizatorii promit un premiu suplimentar de 900€ pentru un meci terminat din noua sageti si premii surpriza pentru participanti si spectatori, urmand ca meciurile din cadrul Dreamer’s Darts Cup sa fie disponibile sub forma de livestreaming pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Darts.

iulian-mogosescu
Iulian Mogosescu

„Ne-am dorit inca de la aceasta prima editie sa avem un invitat special, un adevarat campion si un sportiv a carui cariera a fost incununata de glorie. Alegerea lui a venit de la sine, avand in vedere ca am imbinat cele doua mari pasiuni ale noastre: dartsul si FC Liverpool. Astfel, ne face o deosebita placere sa-l avem alaturi de noi, sambata, pe Alan Kennedy, fotbalist care in cei sapte ani petrecuti la Liverpool a cucerit nu mai putin de 15 trofee, fiind inca singurul fotbalist care a inscris decisiv in doua finale de Cupa Campionilor Europeni. Prin prezenta lui speram sa aducem ceva din pasiunea specifica stadionului Anfield, dar si sa insuflam mentalitatea de «never say die»”, a declarat Iulian Mogosescu, presedintele Dreamer’s Club.

Despre Federatia Romana de Darts

Federatia Romana de Darts a fost infiintata in anul 2008 si a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive si recunoasterea ca federatie nationala. In tot acest timp, a introdus in circuitul mondial doua Open-uri internationale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 si urmeaza ca tara noastra sa gazduiasca, in 2019, Campionatului Mondial, dupa ce Federatia Romana de Darts a castigat licitiatia pentru organizarea acestei competitii.
Detalii despre competitiile organizate de Federatia Romana de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial si pagina de Facebook.